Winnaar gratis workshop naaktfotografie bekend

Julian 6124 1
De vier winnaars van onze fotowedstrijd model- en portretfotografie gaan zondag 6 november naar de workshop naaktfotografie. Helaas is een van de winnaars niet in de gelegenheid aanwezig te zijn. Nu maken we de plaatsvervanger bekend.

De overgebleven plek stelden we vandaag gratis beschikbaar aan een van onze lezers. tot 15 uur kon je een reden inzenden waarom jij aanwezig zou moeten zijn bij de workshop.

Winnaar

De deadline is verstreken en we hebben uit de inzendingen een winnaar geselecteerd. Willemijn Siefers is de gelukkige, gefeliciteerd! Ze stuurde ons onderstaande enthousiaste reactie, waar wij geen nee op konden zeggen:

'hallo! Ik wil heel graag meedoen met de cursus naaktfotografie omdat er wel eens aan me gevraagd word of ik dat wil doen en dan houd ik de boot af omdat ik het niet zo goed durf. Heb wel te gekke ideeen over hoe het resultaat moet zijn maar hoe dit te bereiken..? Daarbij is flitsen met naaktmodellen (lees bij mij) vaak meer een last dan dat het een hulpmiddel zou zijn, dus extra hulp is MEER DAN WELKOM. Ik wil heel graag!! Mijn mailbox en telefoon zijn zeer hongerig dus kom maar op!'

De workshop gaat zondagochtend 6 november om 9 uur van start in de studio van John Geven in Nuenen. Meer weten? Lees hier het verslag van de workshop op 24 oktober.

workshop naaktfotografie

afbeelding van Leo Rieksen

Ik wil heel graag mee doen met deze workshop. Ik heb de opleiding tot vakfotograaf aan de fotovakschool gedaan met als specialisatie architectuur-en interieurfotografie. Ik heb met naaktfotografie helemaal geen ervaring mee maar vind het ontzettend leuk om nieuwe fascetten van de fotografie te leren.Ik heb wel ervaring in de studio maar niet met dit specifieke mooie aspect van de fotografie dus ik wil graag mee doen.