Uitslag fotowedstrijd: Water

Uitslag fotowedstrijd: Water

Julian 7148 4
Aan water in Nederland geen gebrek de afgelopen zomer. We organiseerden dan ook een fotowedstrijd met het natte goedje als thema. Uit de 700 inzendingen maken we vandaag de winnaars bekend.

Massaal trokken jullie er op uit en overspoelden jullie ons met 'natte' foto's. Het thema was breed te interpreteren wat een grote diversiteit aan inzendingen opleverde. Na lang wikken en wegen hebben we een keuze kunnen maken en kunnen we nu de winnaars presenteren.

Hoofdprijs - Irene van der Meijs

Irene van der Meijs gaat er vandoor met de hoofdprijs. Ze maakte een bijzonder spectaculair portret. Om dit hoogstaande staaltje techniek konden we moeilijk heen. Het levert Irene een Eizo SX2262W monitor ter waarde van 1000 euro op, gefeliciteerd!

Foto: Irene van der Meijs

Tweede prijs - Tim van Vliet

Tim van Vliet verraste ons met een duikend konijn. De ietwat surrealistische en sfeervolle plaat levert hem een lichtgewicht Benro Classic Statief C3570F ter waarde van 379 euro op, gefeliciteerd! Klik op de foto om te lezen hoe Tim deze plaat gemaakt heeft.

Foto: Tim van Vliet

Derde prijs - Belande

Ook voor de winnaar van de derde prijs hebben we een Benro Classic Statief C3570F klaarstaan. Belande is de gelukkige winnaar met deze vrolijke regenplaat. Gefeliciteerd!

Foto: Belande

Vierde prijs - Lars Kramer

Met deze dramatische landschapsfoto waarin het water een mooi lijnenspel vormt, wint Lars Kramer de vierde prijs. We belonen hem met een Gorillapod Focus met BH-X balhoofd ter waarde van 195 euro. Gefeliciteerd!

Foto: Lars Kramer

Met dank aan Eizo, Benro en Gorillapod voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van walletje-w

Prachtige foto's. De tweede foto is denk ik een verkeerde maar hij linkt denk ik naar de juiste foto.

afbeelding van Julian

Opgelost, de juiste foto's en links zijn weer toegevoegd.

afbeelding van Marina Nieuwenhuijs

Prachtige foto's allemaal. Gefeliciteerd....

afbeelding van Dutchhikes

Hele mooie en veelzijdige keuzes