Uitslag fotowedstrijd 'Avontuur'

Uitslag fotowedstrijd 'Avontuur'

Jasper van Bladel 3236 0
Voor onze fotowedstrijd ‘Avontuur’ waren we op zoek naar de meest spannende en creatieve avonturen. Het blijkt dat jullie behoorlijk avontuurlijk zijn, want we kregen weer een berg foto’s opgestuurd. Bekijk snel of je de winnaar bent!

Het mooie aan een thema als ‘Avontuur’ is dat het op meerdere manieren te interpreteren is. De één vindt het uitgraven van een roestbruine conifeer al een avontuur, maar voor anderen kan het niet extreem genoeg zijn. Die diversiteit zien we dan ook terug in de ingezonden beelden.

De winnende foto is uiteindelijk gemaakt door Juriaan Moonen. Op de foto zien we een stel dat samen voor hun tent naar een schitterende sterrenlucht kijkt. Een duidelijk geval van avontuur lijkt ons en daarnaast is het geheel ook nog mooi in beeld gebracht. Gefeliciteerd!

Hoofdprijs: LaCie Rugged Mini 1 TB t.w.v. €99,90

Met zijn herkenbare oranje ontwerp en gegevensbescherming is de Rugged al lange tijd één van LaCie’s populairste harde schijven.

LaCie Rugged Mini 1 TB

De LaCie Rugged Mini harde schijf is schok- en valbestendig. Voor extra bescherming is de LaCie Rugged Mini voorzien van een rubberen hoes. Deze harde schijf is bovendien bestand tegen regen en druk. Sterker nog, je kunt er met een tot 1000 kilo zware auto overheen rijden en de harde schijf werkt daarna nog steeds! Ook beschermt de harde schijf niet alleen tegen externe invloeden, maar ook tegen indringers. Met de geïntegreerde software voor wachtwoordbeveiliging zorg je ervoor dat je bestanden altijd veilig zijn. De LaCie Rugged Mini heeft een zeer klein formaat. Met een hoogte van 26mm is hij dunner dan een pakje speelkaarten. Ideaal, want daardoor kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen! De Lacie Rugged Mini komt in vier verschillende capaciteiten: 500GB, 1TB, 2TB en 4TB. Met de snelheid van usb 3.0 en volledige backward compatibility met usb 2.0 kun je de schijf met vrijwel elke computer gebruiken. Met usb 3.0 kun je een videobestand van 800 MB in minder dan 6 seconden overbrengen. Bij usb 2.0 duurt dit zo’n 25 seconden. Om de overdrachtssnelheden op de Mac nog meer te verbeteren, kun je het LaCie Mac usb 3.0-stuurprogramma gebruiken. De prestatieverbetering is tot wel 30%. Voor zowel Mac als pc is de installatie eenvoudig en kun je probleemloos automatisch back-uppen. Dankzij de automatische Eco-modus wordt het energieverbruik tot 40% verlaagd als de harde schijf niet wordt gebruikt.

Beschikbaar gesteld door LaCie Benelux. www.lacie.com

Eervolle vermeldingen

Natuurlijk zijn er ook weer eervolle vermeldingen, want het aanbod van goede foto's was erg groot. Deze maken we later deze week bekend.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper