Spotlight - Weekwinnaar #13-2016

Spotlight - Weekwinnaar #13-2016

Jasper van Bladel 944 1
Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Dit keer wint de gelukkige het boek 'Focus op fotografie: Avond- en nachtfotografie'

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt een leuke, mooie of handige prijs opgestuurd. Deze keer is Alex van Groningen de winnaar, met zijn foto van de Oisterwijkse vennen.

De foto

Met deze foto wint Michelle een mooi boek: Focus op fotografie: Avond- en nachtfotografie. Naast tips en trucs bevat dit boek ook informatie over belangrijke verschillen tussen fotograferen gedurende de dag en in de avonduren. Jeroen Horlings en Kees Krick geven je de juiste informatie zodat jij op ieder moment raad weet met je camera. Dan maak je uiteindelijk nog betere foto’s. Geweldig toch?


Foto © Alex van Groningen

Ook winnen?

Wil je kans maken op een toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van alexie

Dank jullie wel,ik fotografeer pas 3 jaar en ik voel me ge-eerd!