Nieuwe weekprijs voor Foto van de Week - Boek: Focus op Fotografie - Avond- en nachtfotografie

Nieuwe weekprijs voor Foto van de Week - Boek: Focus op Fotografie - Avond- en nachtfotografie

Senta Bemelman 1416 0
Het is weer tijd voor een nieuwe weekprijs. Van 11 maart tot 8 april maak jij kans op het boek ‘Focus op Fotografie: Avond- en nachtfotografie’ door Jeroen Horlings en Kees Krick.

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. Die krijgt deze mooie prijs opgestuurd. Heb je gewonnen? Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Upload jouw beste foto(‘s) in de lezersgallery, dan kom je direct in aanmerking. De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.
Focus op Fotografie: Avond- en nachtfotografie

Avond- en nachtfotografie is altijd een leuke uitdaging. Met dit boek kun je inspiratie opdoen en leren hoe je sfeer benadrukt in je foto’s. Naast tips en trucs wordt er in dit boek ook stil gestaan bij belangrijke verschillen tussen fotograferen gedurende de dag en in de avonduren. Jeroen Horlings en Kees Krick geven je de juiste informatie zodat jij op ieder moment raad weet met je camera.  Dan maak je uiteindelijk nog betere foto’s. Geweldig toch?


Foto © Van Duuren Media

Met dank aan Van Duuren Media voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Senta Bemelman

Senta Bemelman | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Senta