Het nieuwe go-to objectief van Sigma

Sigma introduceert 24-70mm f/2.8 Art objectief

Redactie DIGIFO... 1299 0
Sigma heeft zojuist het langverwachte nieuwe 24-70mm f/2.8 Art objectief geïntroduceerd. Dit nieuwe objectief heeft een ruim inzetbaar bereik en door de beeldstabilisatie en hypersonic autofocusmotor moet dit objectief het go-to objectief worden voor veel fotografen.

Het 24-70mm f/2.8 Art objectief beschikt over een optisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het objectief volgens Sigma uitermate geschikt is voor nieuwste camera's met een ultra hoge resolutie. Het objectief is opgebouwd uit 19 lenselementen in 14 groepen waarvan 3 elementen met Speciaal Laag Dispersie glas (SLD) en 4 asferische lenselementen waardoor beeldfouten moeten worden vermeden.Sigma 24-70Lees ook: Sigma komt met lichtsterke ultragroothoek: 14mm F1.8 DG HSM 
Lees ook: 
Nieuw 100-400mm ultra telezoom-objectief van Sigma aangekondigd
Lees ook: Nog meer Sigma-nieuws: 135mm F1.8 DG HSM | Art

Het nieuwe werkpaard van Sigma

Het objectief beschikt over een geavanceerd optisch beeldstabilisatiesysteem waardoor het mogelijk wordt om ook met langere sluitertijden, zonder statief, scherpe beelden te maken en de nieuwste Hypersonic scherpstelmotor, waardoor het objectief razendsnel scherp moet stellen. Ook is het objectief stof- en spatwaterdicht en zijn de bewegende delen gemaakt van Thermally Stable Composite (TSC) wat bestand is tegen uitzetting en krimp bij temperatuurverschillen waardoor het objectief goed bestand is tegen de elementen.

Door de grote veelzijdigheid en rigide constructie noemt Sigma het nieuwe 24-70mm f/2.8 Art objectief het nieuwe werkpaard voor de professionele fotograaf.

Kijk voor meer informatie op de website van Sigma.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie