Lowepro PhotoStream RL150

Nieuw: Lowepro PhotoStream RL150 trolley

Fabienne Keijzer 1776 0
Als je veel onderweg bent voor je fotoklussen is het soms fijn om een trolley mee te nemen in plaats van een rugzak. Lowepro ontwerpt mooie cameratrolleys met genoeg ruimte voor je dure gear. De Lowepro PhotoStream RL150 is de nieuwste koffer van het bedrijf.

Lowepro PhotoStream RL150 

Lowepro komt met een nieuwe trolleykoffer voor professionele camera apparatuur. De compacte PhotoStream RL150 lijkt van de buitenkant niet echt op een fototas, wat een voordeel kan zijn voor de veiligheid van je gear. Ook past de koffer in de meeste bagagevakken van vliegtuigmaatschappijen wat weer kosten scheelt omdat je geen ruimbagage hoeft bij te kopen.

Lowepro PhotoStream

Ruim

De Lowepro PhotoStream RL150 weegt leeg zo’n 3,5 kilo en heeft ruimte voor 2 DSLR’s met maximaal 8 lenzen. Ook heeft de trolley ruimte voor een laptop die je kunt uitnemen zonder de hele koffer open te moeten maken. Een klein statief kan worden bevestigd aan de buitenkant van de koffer.

Lowepro PhotoStream

Prijs en beschikbaarheid

Op de website van Lowepro staat dat de trolley out of stock is. Het is niet duidelijk wanneer de koffer weer te verkrijgen is. De Lowepro PhotoStream RL150 wordt in Amerika verkocht voor 250 dollar. 

Lees ook: Nieuw: Hama Profitour backpacks

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne