Nieuw: Hama Profitour backpacks

Nieuw: Hama Profitour backpacks

Fabienne Keijzer 1672 0
Hama komt met twee nieuwe backpacks, de Profitour 180 en 240. Fijne backpacks met genoeg ruimte om al je camera gear te vervoeren.

Hama Profitour 180 en 240

De nieuwe Hama Profitour backpacks zijn ruim en comfortabel. In de Profitour 180 kun je één DSLR met objectieven en accesoires kwijt, en in de Profitour 240 kun je er gemakkelijk twee kwijt. Een leuk en handig detail aan de backpacks is dat je je spullen er vanaf de rugkant in stopt. Op die manier wordt het voor zakkenrollers wel heel moeilijk om iets uit je tas te halen.

Hama ProfitourHama Profitour

Statief bevestigen

De Profitour 180 en 240 hebben naast speciale compartimenten voor camera’s en onderdelen ook een speciaal vak voor een tablet of kleine laptop. Aan de buitenkant van de tassen kun je een statief of bijvoorbeeld wandelstokken bevestigen. Alle banden zijn verstelbaar en zijn voorzien van padding voor een optimaal comfort. 

Hama Profitour

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne