'Meesterlijk' in Fotogalerie Rotterdam

Redactie 2617 0
Niet de studenten van de Fotoacademie, maar juist de docenten en mentoren exposeren deze keer in Fotogalerie Rotterdam. In de groepsexpositie 'Meesterlijk' worden vanaf 22 juli beelden getoond die twee

Alle studenten aan de Fotoacademie krijgen tijdens hun studie begeleiding van een groep gespecialiseerde docenten en mentoren. Deze studiebegeleiders zijn allemaal vakfotografen en houden zich, naast het lesgeven, nog vaak bezig met fotografie en/of beeldende kunst.

Wat er buiten het lesgeven om gebeurt komt echter niet vaak in de belangstelling, maar daar brengt de groeps­expositie 'Meesterlijk' verandering in. De tentoonstelling, die vanaf 22 juli twee maanden te zien is,  zet niet de studenten maar juist de docenten in de schijnwerpers.

Fotografen

Van mode- tot documentairefotografie en van pinhole- tot portretfotografie. Deze tweeëntwintig fotografen zullen met het diverse werk de grensen opzoeken tijdens de expositie: Bas Adriaans, Monique Baan, Willem Blauw, Eduard Evenblij, Mike Harris, Minco den Heyer, Ronald Hillemans, Rhalda Jansen, Pieter Lemmens, John van der Linden, Muriel Mager, Marga van den Meijdenberg, Anno Pieterse, Jan van der Ploeg, Hans van Rhoon, Liselotte Schuppers, Rob Severijnen, Ad van Son, Marie Cecile Thijs, Cissie van der Ven, Jos Vogelpoel en Paul Vos

Foto © Marie Cecile Thijs

Finnisage

Bijzonder bij deze tentoonstelling is dat er in plaats van een officiële opening een finissage plaatsvindt. Op 23 september zullen alle docenten en mentoren aanwezig zijn om de expositie feestelijk af te sluiten.

Foto © Cissie van der Ven

Foto © Bas Adriaans

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie