Dé laptop voor creatievelingen?

Meer details Microsoft Surface Pro bekendgemaakt

Redactie DIGIFO... 986 0
Microsoft heeft meer details bekendgemaakt omtrent de adviesprijs en de releasedatum van de Microsoft Surface Pro. Deze krachtige laptop, gericht op creatievingen, moet op 15 juni in de schappen liggen vanaf € 949,-.

De Microsoft Surface Pro is een krachtige laptop met een accu die het ruim 13 uur vol moet houden per acculading. De laptop is uitgerust met een 7e generatie Intel Core  processor, een 12.3 inch PixelSense beeldscherm en komt met een usb-3.0-poort en microSDXC-kaartlezer.

Lees ook: Microsoft maakt prijs en releasedatum Surface Studio bekend

De Microsoft voor de creatieve sector

De nieuwe Microsoft Surface Pro is uitgerust met een nieuw scharnier waarmee de laptop in een hoek van 165 graden kan worden geplaatst. Volgens Microsoft is dit de ideale positie om erop te schrijven en te schetsen, zeker in combinatie met de nieuwe Surface pen. Deze nieuwe pen heeft maar liefst 4096 drukpunten en is daarmee twee keer zo precies als de voorganger. Ook is de Surface Pro te gebruiken met de Surface Dial, die we eerder bij de Microsoft Surface Studio zagen.

Prijs en beschikbaarheid

De Microsoft Surface Pro moet vanaf 15 juni in de schappen liggen met een adviesprijs vanaf € 949,-. De laptop is vanaf vandaag te bestellen. De nieuwe Surface Pro komt overigens standaard mét toetsenbord en zonder pen. Dit in tegenstelling tot de voorgangers, die met pen maar zonder toetsenbord werden geleverd. De pen krijgt een adviesprijs van € 109,99.

Kijk voor meer informatie en om de Microsoft Surface Pro te bestellen op deze website van Microsoft.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie