'Joe McNally gebruikt nieuwe Nikon-camera's'

jesse kraal 2517 0
De bekende fotograaf Joe McNally opent 24 augustus zijn tentoonstelling 'Faces of Ground Zero – 10 Years Later'. Nikon is zijn apparatuursponsor en laat in een persbericht weten dat hij de nieuwste camera's gebruikt heeft.

Nikon heeft het in haar persbericht over 'foto's en video's, geschoten met de nieuwste Nikon-camera's'. De kans dat het om een D5100 of een D7000 gaat lijkt erg klein, heel recent zijn deze camera's niet meer. We hebben het vermoedelijk dus over de nieuwe camera's die Nikon, heel toevallig, op 24 augustus zal presenteren.

Het is nog niet voor de volle honderd procent zeker welke camera's we die dag te zien gaan krijgen. Het gaat waarschijnlijk om de D4 en D800, de opvolgers van de D3 en D700. Volgens de geruchten laat de D400, de opvolger van de D300s, nog wat langer op zich wachten. Joe McNally maakte al eerder een promo voor Nikon, indertijd voor de Nikon D3. De keuze voor McNally voor de promo van de Nikon D4 lijkt dan ook voor de hand te liggen.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse