Je beste iPhone foto’s automatisch verbeterd met Picky

Je beste iPhone foto’s automatisch verbeterd met Picky

Nadja Geskus 554 0
Polarr lanceerde onlangs een nieuwe app voor iOS. De app, Picky, zoekt de beste foto’s van je iPhone uit met behulp van kunstmatige intelligentie. Maar dat is niet het enige! De app geeft de foto’s namelijk ook nog een automatische touch-up!

Picky

Picky zorgt er voor dat je mooiste foto’s altijd klaar zijn! Het is een geoefend oog, een virtuele kunstenaar die voortleeft in je telefoon,´ vertelt Polarr over de nieuwe app Picky. De kunstmatige intelligentie die werd gebruikt voor de app, werd getest in een aantal maanden tijd. Hiervoor werden miljoenen foto´s gebruikt. Door middel wat er van die periode is geleerd, kan de app nu verliching, kleur, tint, scherpte, huidskleur en gladheid van de huid aanpassen. Alles wordt direct op je iPhone aangepast, offline!

Je beste iPhone foto’s automatisch verbeterd

Werking

Wanneer je een nieuwe ´Pick´ begint, kun je de evenementen aanvinken die je wilt toevoegen. Vervolgens doet Picky de rest! Handmatig kun je de selectie keuren en eventueel de stijl ook nog aanpassen. Als je op een foto tikt, kun je de gelijke foto´s ook zien die afgekeurd werden. Als je naar beneden veegt, kun je een before en after zien van de foto.

Je beste iPhone foto’s automatisch verbeterd

Informatie

Pickyn is gratis te downloaden in de iTunes App Store. Aan de hand van hoe Picky wordt ontvangen door iOS gebruikers, wordt besloten of de app ook voor Android zal worden gemaakt.

Je beste iPhone foto’s automatisch verbeterd met Picky

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja