Expositie Jeroen Jazet tijdens 033Fotostad

Expositie Jeroen Jazet tijdens 033Fotostad

Fabienne Keijzer 1630 0
Van 16 september tot en met 16 november staat Amersfoort in het teken van 033Fotostad. Twee maanden lang is er door de hele stad werk van ruim 60 fotografen te bewonderen. Van aanstormend talent tot het werk van bekende internationale fotografen. Een van deze topfotografen is Jeroen Jazet.

Jeroen Jazet zoekt naar de stilte

Jeroen Jazet exposeert in het Eemhuis is Amersfoort met zijn fotoserie ‘’Stils’’. Een indrukwekkende serie foto’s, gemaakt tijdens zijn werk als foto-reisleider. Het thema is ‘stilte’, volgens Jazet een schaarste. Hij zoekt de mooiste, stilste plekken op uiteenlopende locaties. De fenomenale ijslandschappen van Alaska en prachtige stadsgezichten van Venetië komen voorbij. Jazet fotografeert graag met tegenlicht en in de nachtelijke uren, zo creëert hij een donkere en mystieke sfeer. 

Jeroen Jazet is full time zelfstandig fotograaf. Naast zijn werk als film- en fotograaf voor de zakelijke markt begeleid hij ook fotoreizen voor de Stichting Natuurstudie Projecten (SNP). Tijdens deze reizen komt hij op de mooiste plekken die hem inspireren voor zijn vrije werk.

033Fotostad - Jeroen JazetFotografie: Jeroen Jazet

033Fotostad

Tijdens de 033Fotostad zijn er tientallen exposities te zien van topfotografen en aanstormend talent. De serie ‘’Stils’’ van Jeroen Jazet is van 16 september tot en met 16 november te zien op de tweede verdieping van het Eemhuis aan het Eemplein 71-77 te Amersfoort.

Kijk voor meer informatie op de website van 033Fotostad.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne