Krachtig & compact

DJI komt met Spark – Veelbelovende compacte drone

Redactie DIGIFO... 790 0
Dronefabrikant DJI heeft een nieuwe veelbelovende drone aangekondigd. De Spark is het kleine broertje van de razendpopulaire Mavic en is iets minder krachtig, maar beschikt over een aantal handige functies.

Zo is de DJI Spark uitgerust met meerdere sensoren die botsingen moeten voorkomen, is het mogelijk om de kleine drone met handgebaren te besturen en kan je Spark zelf een korte video editen zodat je direct een mooie video kunt delen via social media.

De Spark is uitgerust met een 12MP camera die FullHD kan filmen, een mechanische twee-assige gimbal en is, naast handgebaren, te besturen via een smartphone of een controller. De kleine drone kan tot 16 minuten vliegen, kan snelheiden bereiken tot 50 km per uur en heeft een bereik tot 100 meter. Dit alles in een compact formaat en een gewicht van slechts 300 gram.

Lees ook: Alles over fotograferen en filmen met drones

Prijs en beschikbaarheid DJI Spark

De DJI Spark verschijnt in vijf verschillende kleuren en moet vanaf 15 juni beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 599,-. DJI komt ook met een accessoirepakket met een controller, extra accu, propellor guards en een oplaadstation voor € 200,-.

Kijk voor meer informatie op de website van DJI.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie