ColorWare pimpt je Leica D-Lux 5

jesse kraal 21708 0
Het Amerikaanse bedrijf ColorWare werd bekend met het leveren van telefoons en computers in elke gewenste kleur. Voor het eerst kun je nu ook een camera laten pimpen. De Leica D-lux 5 is in elke gewenste kleurcombinatie te krijgen.

De door ColorWare onder handen genomen Leica D-lux 5 is een absolute must-have voor de kleurbewuste yup. Je kunt de kleurcombinatie helemaal zelf stamenstellen. Voorkant, achterkant, lensdop. Zelfs het deurtje naar de kabelaansluitingen en de hotshoe-cover kun je van een verflaagje laten voorzien. Zo weet je zeker dat je komend najaar met de goede kleur rond loopt.

Je eigen Leica D-lux 5 insturen voor nieuw kleurtje kan helaas alleen als je in de Verenigde Staten woont. Wel kun je voor 1200 dollar een nieuwe D-lux 5 bestellen (met kleuren naar keuze) bij ColorWare. De levertijd bedraagt ongeveer twee tot drie weken.

ColorWare

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse