Clear Fotofestival Groningen - 3 t/m 27 november

sanne 2479 0
Op 3 november 2011 is het zover, dan vindt de opening van het Clear Fotofestival Groningen plaats. Onder het thema Democratie als Ideologie worden er tentoonstellingen, lezingen en rondleidingen georganiseerd.

Het thema van dit jaar, Democratie als Ideologie, verwijst naar de veranderende omstandigheden in Noord-Afrika en het Midden Oosten. Ter gelegenheid van het festival zal de World Press Photo tentoonstelling alsook de expositie van de Zilveren Camera gereedstaan, respectievelijk in der Aa-kerk en de Oude Kijk in 't Jatstraat.

Natuurlijk is er meer te vinden dan deze twee indrukwekkende tentoonstellingen alleen. Zo kun je ook foto-exposities bezoeken die zijn voortgekomen uit de eigen Fotomarathon en Photomeeting van stichting Clear en kun je ook deelnemen aan rondleidingen en exposities.

Het Groningse festival is van 3 tot en met 27 november te bezoeken. Voor meer informatie over het festival kun je terecht op de website waar je je ook kunt aanmelden voor een van de activiteiten.

Annemarijn Vlinder
Foto © Annemarijn Vlinder, 1e prijs Fotomarathon Groningen 2011

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne