Stuur je mooiste en meest creatieve technologie beelden!

Fotowedstrijd: Technologie

Christel de Wolff 4487 0
Technologie is overal om ons heen en niet meer weg te denken uit onze wereld. Onze camera’s, onze smartphones, computers, auto’s en huizen, allemaal zitten ze bomvol met technologie om het leven makkelijker, mooier, comfortabeler of gewoon leuker te maken. Voor deze wedstrijd vragen wij jullie om op een creatieve wijze technologie in beeld te brengen.

Wij zijn voor deze fotowedstrijd op zoek naar jouw mooiste technologie foto's. Het maximum aantal inzendingen per persoon is twee!

Inzenden kan tot en met 30 november 2018

We zien jullie aanmeldingen met veel interesse tegemoet. Doe je best! Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Let op: Maximaal twee inzendingen per persoon - inzenden kan tot en met 30 november 2018

Eerste prijs - Synology DS718+ t.w.v. € 439,-

De Synology DS718+ is een zakelijke NAS voor thuiskantoren of kleine bedrijven. Je installeert tot 2 interne harde schijven in deze NAS. Verbind je desktop computer of laptop met het apparaat en je back-upt al je bestanden in meerdere versies. Heb je namelijk een oud document of foto of video nodig, dan vind je deze snel. Je NAS ondersteunt ook link aggregatie dankzij de 2 netwerkpoorten. Hierdoor verdubbel je de doorvoersnelheid tot 226MB/s en vang je snelheidsverlies op als je bestanden verstuurt. Je beschermt je data tegen indringers zoals hackers en virussen dankzij de AES-256 bit encryptie. En dankzij de quad core processor stream je direct 4K beeldmateriaal naar monitor of smart tv. Via de app store installeer je allerlei zakelijk apps zoals software om ip-camera's te beheren tot programma's om virtuele machines te draaien.

Met dank aan Synology voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

2e prijs: Peak Design Everyday Messenger V2  t.w.v. € 249,-

Ontworpen voor de fotograaf, reiziger, ‘urban commuter’ en iedereen die van mooie tassen houdt. De vernieuwde Everyday Messenger 13” type V2 van Peak Design zit vol met slimme functies om tegemoet te komen aan je dagelijkse behoeften en is meer dan uitsluitend een ultra moderne cameratas. De Everyday Messenger 13” kan een Full-Frame DSLR en maximaal 2 objectieven herbergen, dankzij de twee, nu extra gevoerde, verwijderbare origami vakverdelers. Verwijder de verdelers als je liever boeken of  je ‘overnight’ bagage wilt meenemen. Je laptop, tot maximaal 13 inch, kan in een apart gewatteerd vak, inclusief een extra interieur voor je tablet of belangrijke documenten, aan de achterzijde worden opgeslagen.

Met dank aan Transcontinenta voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

3e prijs: Naneu Adventure Outlander 50L. Burgundy t.w.v. € 99,-

De Naneu Pro Outlander is gemaakt voor de sportieve fotograaf. Deze comfortabele rugtas is voorzien van een uitneembaar cameracompartiment. Dit compartiment biedt ruimte aan 1 Pro reflex, 3 tot 4 objectieven, een flitser en andere accessoires. Laat het compartiment in de tas zitten en je hebt een royale fotorugtas mét ruimte voor een aantal andere, persoonlijke spullen. Laat je dit compartiment eruit dan heb je extra ruimte voor andere spullen. Kortom; met de Outlander heb je een veelzijdige, royale rugtas tas te pakken die geschikt is voor diverse sportieve activiteiten en/of een fototrip waarbij je een complete, professionele uitrusting wilt mee nemen en ook ruimte wilt hebben voor een aantal persoonlijke spullen.

Met dank aan Cameraland.nl voor het beschikbaar stellen van deze prijs.

Inspiratie

Inspiratie nodig? Kijk dan hier.

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 6 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 30 november 2018 23:59 uur.
afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel