Fotowedstrijd: Licht

Fotowedstrijd: Licht

jesse kraal 26892 22
Licht, als fotografen kunnen we niet zonder. In deze fotowedstrijd mag je op jouw manier dit essentiële ingrediënt in beeld brengen. De hoofdprijs bestaat uit een Samsung NX200-set met drie objectieven ter waarde van 1700 euro.

Weinig licht, veel licht, studiolicht of natuurlijk licht, deze wedstrijd kent weinig grenzen. Het is vooral belangrijk dat je je foto (of twee) uiterlijk zondag 6 november 2011 inzendt in de wedstrijdgallery. Je kunt namelijk een prachtige Samsung NX200 met drie(!) objectieven winnen, zodat je in het vervolg ook bij heel weinig licht kan fotograferen. Daarnaast zijn er nog vijf andere mooie prijzen.

Hoofdprijs: Samsung NX200 met drie objectieven t.w.v. 1700,- euro

De gelukkige winnaar van deze wedstrijd belonen we met een Samsung NX200. De compacte systeemcamera heeft een nieuwe 20-megapixelsensor met iso-bereik van 100 tot 12800 zodat je ook bij weinig licht probleemloos kunt fotograferen. Je krijgt niet alleen de compacte systeemcamera met 18-55mm kitlens maar ook een 60mm f/2.8 Macro en de 50-200mm f/4.0-5.6. Beide objectieven zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. Jij kan hem winnen als je ons weet te overtuigen met je beste foto met het thema 'licht'. - www.samsung.nl

Samsung NX200

1x Lowepro Pro Roller Attaché X50 t.w.v. 399,- euro

Met deze modulaire tas neem je zorgeloos en comfortabel je apparatuur mee op reis. De Roller Attaché x50 mag mee als handbagage in het vliegtuig en eenmaal op je bestemming kun je het cameracompartiment uitnemen en gebruiken als schoudertas. - www.loweprofessionals.nl

Lowepro Pro Roller

1x My Pocket Studio 135 t.w.v. 329,- euro

Met deze opnametent inclusief twee lampen en statief bouw je in enkele minuten je eigen ministudio op. De My Pocket Studio is uitermate geschikt voor productfotografie en stillevens. Met deze uitvoering van 135 cm hoog en diep heb je behoorlijk wat ruimte tot je beschikking. - www.degreef-partner.nl

My Pocket Studio

3x Vanguard Skyborne 51 t.w.v. 329,- euro

In deze degelijke en veelzijdige tas kun je een flinke hoeveelheid apparatuur meenemen. Zelfs je 15,4-inch laptop en je statief hoef je niet thuis te laten. Voor de eerste is een handige sleeve aanwezig, de tweede kun je aan de buitenkant bevestigen. We geven drie exemplaren weg. - www.vanguardworld.com

Vanguard Skyborne

Zo doe je mee met de wedstrijd

 • Stap 1 - Registreren

  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.

 • Stap 2 - Uploaden

  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.

 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd

  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wesdtrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.

 • Inzendingen bekijken

  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Inzendtermijn

Inzenden kan tot en met 6 november 2011. Daarna kiest de jury zo snel mogelijk de winnaars. Deze worden op de website bekendgemaakt en krijgen persoonlijk bericht (via e-mail).

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto’s blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro – hierna te noemen DIGIFOTO Pro / DFPro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro / DFPro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro / DFPro het recht de foto in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 6 november 2011.

Met dank aan Samsung, Degreef-Partner en Vanguard voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van jesse kraal

JesseKraal | Fotograaf

Bekijk alle artikelen vanJesse

afbeelding van SARAWEST

beste,

waar kan ik mijn foto oploaden? Ik ben ingeschreven op de site maar ik vind het verder niet

Groetjes
sara west

afbeelding van Julian

De uitleg staat in dit artikel onder het kopje 'Zo doe je mee met de wedstrijd'.

 

afbeelding van frata60

beste,

ik heb een foto geupload, maar die komt er niet zo uit als ie hoort, lijkt zelfs wat vaag. Hoe kan dat?

groeten,

Frank

afbeelding van jesse kraal

Het zou te maken kunnen hebben met de compressie op de website, al heb ik de vier foto's uit je persoonlijke gallery even bekeken en die lijken goed scherp. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, neem dan even contact op en beschrijf je probleem exact. Dan kunnen wij kijken wat we er aan kunnen doen.

afbeelding van Carla Leijen

LS,
Het uploaden voor de "licht" wedstrijd lukt mij ook niet. Via alle bovengenoemde wegen heb ik het geprobeerd zonder resultaat.
Groetjes Carla

afbeelding van jesse kraal

Lukt het je wel om een foto in te zenden zonder hem toe te voegen aan de wedstrijd? In dat geval kun je de foto achteraf ook inzenden aan de wedstrijd door op 'bewerken'  te klikken. Mocht het uploaden wel lukken, maar het toevoegen niet, neem dan even contact met ons op (voeg een linkje naar de foto bij), dan zullen wij de foto toevoegen aan de wedstrijd

afbeelding van ajdinkaragic

Sorry,Maar dit is geen makelijke website.hoe moet je hier foto naar wedstrijd verzenden? gr Ajdin

afbeelding van Julian

Onder het kopje 'Zo doe je mee met de wedstrijd' in dit artikel staat de uitleg.

afbeelding van Robert Gieling

Werken met weinig licht.

afbeelding van viola

Hoe verwijder je foto's, uit wedstrijden of albums?
Bij bewerk lukt het niet, er gebeurd niets of ik krijg een error.
Bij voorbaat dank!

afbeelding van sammyman

Goedendag,

Zou je misschien de foto's van andere inzenders voor deze wedstrijd kunnen bekijken?

afbeelding van Tineke de Graaf

Zonsondergang Blokzijl

afbeelding van Ardaskar

Ik wilde nog een foto uploaden voor de wedstrijd Licht maar dat kan al niet meer alhoewel er staat dat je tot en met 6 november kunt uploaden, wat jammer

afbeelding van jos brede

inzenden voor wedstrijd "licht" zou t/m 6-10-2011 moeten kunnen maar blijkt op 6-10-2011 al niet meer mogelijk !!!!

afbeelding van iwaanders

Ook ik had een een foto voor het thema (gisteravond pas gemaakt!). Ik heb 'm nu in de algemene Gallery geplaatst en hoop dat de foto "Tunnel of love" nog mee kan doen met de fotowedstrijd Licht!

afbeelding van jarno

Er blijkt nog een kleine bug in het systeem te zitten. De competitie is met 24 uur (TOT 07-11-2011) verlengd om ervoor te zorgen dat er vandaag (06-11-2011) nog ingediend kan worden. Het onderliggende probleem wordt z.s.m. verholpen is inmiddels verholpen.

Sorry voor het ongemak...

afbeelding van dreamer666

Er staat inzenden is mogelijk tot en met 6 november. Volgens mij is 6 november dan inbegrepen, maar hier blijkbaar niet want ik kan hem niet meer indienen voor de wedstrijd.

afbeelding van Julian

Vanwege de problemen met het inzenden is de wedstrijd weer geopend. Vandaag kun je nog de hele dag inzenden. Excuses voor het ongemak.

afbeelding van manonstevenaar

Is er al een uitslag? Kan het nergens vinden namelijk.

afbeelding van Helena Zanting

Ik begin nu ook wel een beetje nieuwsgierig te worden naar de uitslag van de fotowedstrijd... Wanneer zijn de winnaars bekend? :-)

afbeelding van jesse kraal

Jullie nieuwsgierigheid gaat vandaag nog gevoed worden!

afbeelding van jesse kraal

En de uitslag is... *tromgeroffel* 

Uitslag fotowedstrijd: Licht