Uitslag fotowedstrijd: Licht

Uitslag fotowedstrijd: Licht

Redactie 6310 3
Licht is essentieel voor een foto en dat laat zich op veel verschillende manieren vertalen. Dat bleek wel uit de diversiteit van de 866 foto's die werden ingezonden voor de wedstrijd. De zes mooiste foto's worden beloond met mooie prijzen.

Camera's worden natuurlijk niet dagelijks weggegeven, al helemaal niet met drie objectieven. We weten niet of het de Samsung NX200 was, de andere mooie prijzen of het veelzijdige thema, maar we werden overladen met foto's. Niet alleen veel foto's, ook heel veel mooie foto's. Al met al een hele klus om een winnaar aan te wijzen, maar het is gelukt!

Hoofdprijs – Maarten Schuchard

Een bijzondere combinatie van twee fascinerende beelden, waarvan we nog steeds niet precies weten hoe Maarten ze maakte. Deze mooie vertaling van 'licht' levert hem in ieder geval een mooie Samsung NX200 met drie objectieven t.w.v. 1700 euro op.

Maarten Schurchard

Tweede prijs – Sieger

Een romantisch beeld dat simpel is, maar daardoor niet minder sprekend. Met zijn verdiende Lowepro Pro Roller Attaché X50 t.w.v. 399 euro kan Sieger onbezorgd zijn camera mee op reis nemen.

Sieger

Derde prijs – Mark Lukens

Voor deze studiofoto van een kapotte gloeilamp krijgt Mark een heuse studio cadeau. Hopelijk staat zijn nieuwe My Pocket Studio 135 t.w.v. 329 euro garant voor nog meer mooie productfoto's.

Mark Lukens

Vierde tot en met zesde prijs – Marcel Koelen, Lieven Geuns en Chris Discart

Marcel, Lieven en Chris gaan er vandoor met een Vanguard Skyborne 51 rugzak t.w.v. 329 euro voor hun interpretatie van het thema 'licht'.

Marcel Koelen
Marcel Koelen

Lieven Geuns
Lieven Geuns

Chris Discart
Chris Discart

Met dank aan Samsung, Degreef en Partner en Vanguard voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Moron

mooi staaltje photoshop

afbeelding van haso

Foto 1 goed bewerkt maar wel mooi, foto 5 vind ik ook mooi,rest niet zo bijzonder.

afbeelding van john meijerink

Tsja, de berg is heel vakkundig gemaakt maar het blijft toch een geknutseld werkje. Je hoeft er niet eens een camera voor uit je tas te halen.