Fotowedstrijd: Feest

Fotowedstrijd: Feest

Redactie 7765 2
Doe mee met onze nieuwe fotowedstrijd. Ter ere van het 10-jarige bestaan van DIGIFOTO Pro is het thema dit keer 'feest'. Dus zet je feestmuts op, stuur je meest feestelijke foto in en maak kans op mooie prijzen.

Fotowedstrijd: Feest

DIGIFOTO Pro bestaat dit jaar tien jaar en dat is reden voor een feestje! In onze volgende editie gaan we uitgebreid in op dit jubileum, maar we nemen alvast een voorschot op de feestelijkheden met deze fotowedstrijd. We zijn op zoek naar jullie feestelijkste foto’s. Haal de taart in huis en blaas de ballonnen op, want er zijn uiteraard weer fijne prijzen te winnen! Bekijk hier de wedstrijdgallery

Eerste prijs

fotowedstrijd: feestCanon EOS M3 + 15-45mm IS STM €499,-

De spiegelloze Canon EOS M3 is een compact en serieus alternatief voor een dslr. De Canon EOS M3 is een spiegelloze camera, waardoor hij significant lichter, kleiner en daardoor veel draagbaarder is dan een spiegelreflex. De EOS M3 bevat een aps-c-sensor met 24 megapixels die ook in andere producten van de camerafabrikant te vinden is, onder andere in de Canon EOS 760D.  De DIGIC 6 beeldprocessor verwerkt de foto's. Dit levert beelden op van 6000x4000 pixels. Het iso-bereik loopt van 100 tot 12.800 en is uit te breiden tot 25.600.

Het EF-M 18-55mm F/3.5-5.6 IS STM objectief bestaat uit 13 elementen verdeeld in 11 groepen. Het optisch gestabiliseerde objectief is relatief klein van formaat, zodat het goed in verhouding is met de compacte maken van de EOS M3. Het objectief is voorzien van een stappenmotor, waardoor inzoomen heel soepel en geleidelijk gaat, een groot voordeel bij het maken van films.

Ter waarde van: € 499,-
Beschikbaar gesteld door Kamera Express

Kamera Express

Tweede prijs

fotowedstrijd: feest2 x PocketWizard Plus III in het geel

Wil je een reportageflitser of een andere camera van afstand aansturen, dan zijn de producten van PocketWizard al jaren de standaard. Met de PocketWizard Plus III kun je flitsers en camera’s individueel triggeren. Ook kun je ze in zones (vier in totaal) verdelen die dan weer apart te bedienen zijn. In totaal heb je met de Plus III 32 kanalen tot je beschikking, zodat er altijd een geschikte frequentie te vinden is. Met 500 meter bereik moet het geen probleem zijn om afstand te nemen tot je te fotograferen of te belichten onderwerp. De gele kleur zorgt er tot slot voor dat je de PocketWizard nooit meer kwijt raakt in je tas!

Twee PocketWizard Plus III betekent een mooie basisset, waarmee je meteen aan het werk kunt.

Ter waarde van € 278,- (2 keer € 139,-)
Beschikbaar gesteld door Profoto Studiopartners

Derde prijs

Fotowedstrijd: FeestCullmann Mundo 522TC

De derde prijs is het topmodel uit de Mundo-serie van Cullmann, de 522 TC. T staat voor Travel en de C voor carbon, want het statief is gemaakt van oersterk carbon. Verder hebben alle Mundo-statieven een soepel draaiend balhoofd en twee waterpassen.  Wat ook handig is, zeker voor macrofotografie, is dat je de poten vlak kunt leggen en dus het statief op een heel geringe hoogte kunt gebruiken. Handig vlakbij de grond of op moeilijk begaanbare plaatsen. Dan is je onderwerp gemakkelijk dichtbij én stabiel. 

Ter waarde van € 229,98
Ter beschikking gesteld door Transcontinenta

 

Zo doe je mee met de wedstrijd:

 • Stap 1 - Registreren
  Om mee te doen heb je een (gratis) account nodig op onze website. Registreren doe je door op deze link te klikken.
 • Stap 2 - Uploaden
  Foto's uploaden kan via je eigen profiel, door op je naam te klikken en links op de 'voeg een foto toe'-knop te klikken. Of klik op de homepage in het Lezersgallery-blok op 'uploaden'.
 • Stap 3 - Foto toevoegen aan wedstrijd
  Tijdens het uploaden van je foto kies je voor welke wedstrijd je deze in wilt zenden via de competitie-instellingen. Selecteer de gewenste wedstrijd om je foto toe te voegen. Alle foto's die je upload komen ook terecht in de Lezersgallery en zijn voor iedereen zichtbaar. Het is ook mogelijk om een eerder geuploade foto in te dienen voor de wedstrijd. Dat doe je door bij de betreffende foto 'bewerken' te kiezen en deze via competitie-instellingen toe te voegen aan de wedstrijd naar keuze.
 • Inzendingen bekijken
  Alle inzendingen zijn direct te bekijken in de wedstrijdgallery.

Wedstrijdvoorwaarden

 • De rechten van de ingezonden foto's blijven te allen tijde bij de fotograaf.
 • Maximaal twee inzendingen per persoon.
 • Alleen eigen werk is toegestaan. De deelnemer bezit dus alle rechten over de foto. Clipboard Publishing (uitgever van DIGIFOTO Pro) is niet aansprakelijk als na plaatsing van de foto op de website alsnog blijkt dat de inzender niet over alle rechten op het ingezonden werk beschikt.
 • De inzender vrijwaart DIGIFOTO Pro van alle claims van derden met betrekking tot het ingezonden werk.
 • Een hoge resolutie afbeelding zal door de inzender op verzoek van de jury ter beschikking worden gesteld.
 • Clipboard Publishing heeft het recht om de foto’s ingezonden voor de fotowedstrijd te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Deelnemers aan deze wedstrijd geven DIGIFOTO Pro het recht ingezonden foto's in het kader van de wedstrijd te publiceren in DIGIFOTO Pro magazine en/of op www.digifotopro.nl dan wel op de Facebook-pagina van DIGIFOTO Pro.
 • Bestanden moeten kleiner zijn dan 8 MB.
 • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
 • Medewerkers van DIGIFOTO Pro / Clipboard Publishing zijn uitgesloten van deelname aan deze wedstrijd.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere producten.
 • Alleen inzendingen ingestuurd via het uploadsysteem worden geaccepteerd.
 • Inzenden is mogelijk tot en met 31 juli 2017 23:59 uur.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van enzolino

Proficiat!

afbeelding van soundcloudtomp_153521

Komt hier eigenlijk nog een uitslag van? :-)
soundcloud to mp3 https://soundcloudtomp3.io