Digifoto Starter 3.2012 nu in de kiosk

Digifoto Starter 3.2012 nu in de kiosk

Jesse Kraal 4211
De derde Digifoto Starter van dit jaar ligt in de winkel, boordevol tips en leuke artikelen voor de beginnende fotograaf. Leuk voor iedereen die je steeds 'lastig valt' met de vraag 'weet wat deze instelling precies doet?' of 'welke camera moet ik kopen?'

Deze editie staat onder andere in het teken van de herfst, landschapsfotografie en experimenteren met sluitertijden. Daarnaast is er een uitleg over creatieve effecten in Photoshop Elements en wordt uitgelegd wat back-up's zijn en welke soorten je hebt.

Apparatuur

Natuurlijk is er ook aandacht voor apparatuur. Zo worden onder andere de Canon 650D, Panasonic G5 en de Sony RX100 onder de loep genomen. Twee superzooms van Sigma (18-250mm OS) en Nikon (18-300mm VR) worden uitvoerig besproken, net als vier voordelige multifunctionele printers en de bijzondere Nokia 808 met 41-megapixelcamera.

Lezersfoto's en fotowedstrijd

Net als bij DIGIFOTO Pro heeft ook Digifoto Starter een lezersgallery waarnaar je je mooiste foto's kunt uploaden. Een aantal van die foto's hebben het blad gehaald, de lezers leggen uit hoe de foto tot stand komt. De fotowedstrijd in deze editie heeft het thema beweging, de eerste prijs is een gloednieuwe Canon EOS M.

Nu in de kiosk!

Lees meer over deze uitgave op de website van Digifoto Starter. De editie ligt nu in de kiosk.

Cover Digfoto Starter

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van els van de walderveen

Waarom weer een ontzettend drukke cover?

afbeelding van Anonymous

Pure zakkenklopperij...

afbeelding van Bob Visser

Ik ben zeer geïntresseerd in de Baader Planetarium MicroStage II zoals op blz. 33 van nr 3 besproken. Ik kan op internet geen enkele Nederlandse winkel vinden waar hij te koop zou zijn. Alleen Engelse, Duitse en Amerikaanse webshops. Ik wil hem eerst fysiek proberen op mijn telecoop in een winkel. Weet iemand waar te koop?