Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 2.2017

Jasper van Bladel 3289
Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 2.2017. De nieuwste DIGIFOTO Pro zit weer bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, mooie gear, reviews en achtergrondartikelen. Dus snel je naar de winkel en haal hem in huis!

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie (en voorgaande nummers) ook los bestellen voor 7,95 incl. verzendkosten (binnen Nederland).

Interview: Matthias Heiderich

Matthias Heiderich weet op straat de meest bijzondere en abstracte composities te vinden. Zijn fotografie is architectonische origami. We spreken met hem over zijn werk en leven.

Interview Matthias Heiderich

Interview: Levon Biss 

We spraken met de Engelse fotograaf Levon Biss over zijn fantastische Insecten-macrofoto's die soms wel uit 10.000 beelden bestaan. 

Interview: Levon Biss - Microsculpture

Interview: Tom Blachford

Tom Blachford legt de mid-century-huizen in Palm Springs vast op een wel heel bijzondere manier. Hij gebruikt maanlicht om de vaak beroemde huizen te verlichten. Een bijzondere fotoserie 'Midnight Modern' is het resultaat. We spraken met hem over zijn werk.

Lezersfoto’s

Uiteraard schotelen we jullie weer de mooiste foto’s van onze lezers voor.

Reviews en gear

Ook op cameragebied hoeven jullie niets te missen. We hebben weer een aantal zeer interessante camera’s en objectieven getest.

Fotowedstrijd

De winnaars van afgelopen fotowedstrijden vertellen hun verhaal en we vertellen je over de nieuwe fotowedstrijden waaraan je mee kunt doen.

En nog veel meer!

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper