Stageplaats: Digital publishing designer

  5502
Digitaal publiceren op tablets heeft de toekomst. Daarom werken wij nu al hard aan oogstrelende, digitale varianten van onze publieks- en vakmagazines voor de iPad. Vol interactie, vol 'storytelling', met een eigenzinnig karakter. Wij zoeken een grafisch vormgever die daar wel raad mee weet.

digifoto pro stageClipboard Publishing BV is uitgever van diverse magazines, websites en tablet edities. Naast DIGIFOTO Pro en digifoto Starter geven o.a. het zakelijk computermagazine WINMAG Pro, innovatiemagazine Baaz en SHiFTmagazine (ABN AMRO)  uit - inclusief bijbehorende websites en tabletedities.

Daarnaast staan er nieuwe projecten op de agenda. Clipboard Publishing is gevestigd in een sfeervol pand aan de Delftweg op het randje van Delft/Rijswijk.

Locatie/Standplaats: Rijswijk (ZH)

Wat verwachten wij?

Wij zoeken een interactieve media designer/digital publisher (M/V). Hij of zij weet (bijna) alles van 'storytelling' op nieuwe, creatieve manieren. Jij weet je weg binnen crossmediaal design, weet je ding van interaction design en hebt een moderne, frisse grafische stijl. Ook kun je overweg met video. Je hoeft geen Steven Spielberg te zijn, maar weet wel hoe je monteert en video op een gelikte manier wegzet en gebruikt in een digitaal geheel. Je bent misschien geen programmeur, maar je schrikt absoluut niet van html (4/5) code en kan hierin de nodige aanpassingen maken.

Vereisten

  • MBO/HBO-denk- en werkniveau
  • Ervaring met Adobe CS-software
  • Je hebt een goede grafische kennis
  • Je hebt oog voor detail
  • Affiniteit met tablets, het web en nieuwe media
  • Je bent niet (alleen) 'print'-designer maar bent goed met video/motion en storytelling
  • Je werkt nauwkeurig

Wat bieden wij?

Clipboard Publishing is een uitgever met twintig medewerkers en kent een strikt open-deurenbeleid. Geen hokjes, geen vakjes; we maken samen mooie magazines, tablet edities en actuele websites. Naast een prettige werksfeer en –omgeving (aan de Vliet nabij Delft), bieden wij je een aantrekkelijke stageplaats met verantwoordelijkheid.

Richt je sollicitatie met cv aan Jascha Vink, jascha@clipboard-publishing.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen: 015-7600711.

Belangrijk

Stuur naast je CV ook een link naar je portfolio of PDF's via ons eigen WeTransfer-channel: clipboardpublishing.wetransfer.com. Sollicitaties zonder portfolio worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze stageplek wordt niet op prijs gesteld.

afbeelding van Anonymous

Hoe ziet een 'strikt' opendeurbeleid eruit? Klinkt enigszins als een contradictie.