CameraTools Workshops in oktober 2017

Redactie DIGIFO... 1353 0
CameraTools is hét adres voor een nieuwe camera, objectief of accessoire. Ook organiseren ze workshops en lezingen. Hierbij de workshops voor oktober 2017

Franks Roadshow met Frank Doorhof komt naar je toe deze nazomer! In samenwerking met CameraTools, CameraNu, Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media zal Frank Doorhof op 4 locaties door Nederland een inspirerende liveshoot en workshop geven.

Hierbij worden niet alleen tips en trucs gedeeld over fotograferen, maar ook over de nabewerking met een Wacom tekentablet. Frank geeft hierbij handige adviezen en je kunt ook direct antwoord krijgen op al je vragen.

Waar, wanneer en hoe duur?

De Roadshow van Frank Doorhof zal worden gehouden op vier verschillende Van Der Valk-locaties door heel Nederland, waarvan er in oktober nog twee op de planning staan. De workshops bestaan uit 2 verschillende disciplines waarover Frank je zoveel mogelijk zal vertellen in de beschikbare tijd. De dag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Niet alleen Frank zal aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, ook experts van de aanwezige leveranciers staan voor je klaar. Franks Roadshow zal plaatsvinden op de volgende data en locaties:

  • Van der Valk Apeldoorn, zondag 8 oktober 2017
  • Van der Valk Drachten, 15 oktober 2017

Live Shoot

Er is per locatie ruimte voor 70 deelnemers. Deelname kost € 79,- per persoon, en daar krijg je het volgende voor terug: Een boeiende workshop door Frank Doorhof bestaande uit een live shoot en bewerking op een Wacom in twee verschillende disciplines, drinken gedurende de gehele dag en een broodmaaltijd als lunch.

Goodiebag

Je kunt gratis parkeren bij de betreffende Van der Valk-locatie en aan het einde krijg je een leuke goodiebag samengesteld door de sponsoren (Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media)

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw ticket voor Franks Roadshow op de website van CameraTools.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie