CameraTools Workshops

Redactie DIGIFO... 888 0
CameraTools is hét adres voor een nieuwe camera, objectief of accessoire. Ook organiseren ze workshops en lezingen. Hierbij de workshops voor de komende tijd.

Masterclass Bruidsfotografie met Arno de Bruijn – 19 september

Ben jij bruidsfotograaf en wil je je verder ontwikkelen zodat je foto’s nog mooier, dynamischer en unieker worden? Wil je ook graag meer bruidsparen boeken? Als gepassioneerd en ervaren bruidsfotograaf geeft Arno de Bruijn van Trouwdag in Beeld je alle tips & tricks die je nodig hebt om door te groeien in het vak!

Hoe ga jij je zo onderscheiden binnen je eigen stijl dat je foto’s wel eens award winning zouden kunnen zijn? In deze Masterclass komen de meest voorkomende uitdagingen met bruidsparen tijdens een trouwdag en tijdens de trouwreportage aan bod. Arno laat een uniek kijkje achter de schermen van een succesvolle bruidsfotograaf zien. Deze Masterclass zal worden gehouden op woensdag 19 september bij CameraTools in Apeldoorn van 10:00 tot 16:00 uur. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers zodat er genoeg ruimte is voor persoonlijke aandacht. Uiteraard is ook de lunch geheel verzorgd! Deelname kost € 125,- per persoon.

Arno de Bruijn

Heeft van zijn passie zijn werk (Trouwdag in Beeld) gemaakt en is inmiddels al meer dan 380 bruiloften verder. Zijn trouwfoto’s zijn al meerdere keren onderscheiden met diverse toonaangevende bruidsfotografie awards zoals diverse Master Awards en Fearless Awards en WPS Excellence Awards. Arno is specialist in het creatief gebruik van MagMods en tovert met één of twee speedlites de meest waanzinnige foto's tevoorschijn.  

Arno zijn werk is te bekijken op: www.trouwdaginbeeld.nl

 

Veluwse Fotodag – 3 september

Op zondag 3 september 2017 is het centrumgebied rond het Bezoekerscentrum van Het Nationale Park de Hoge Veluwe van 10:00 tot 17:00 uur het decor voor de Veluwse Fotodag.

De Veluwse Fotodag is een initiatief van Cameratools uit Apeldoorn, Veluwe-fotograaf Geurt Besselink en Jan Vermeer hoofdredacteur van natuurfoto magazine.

In en rond het Bezoekerscentrum zijn de hele dag activiteiten rond natuur, film en fotografie georganiseerd. Fotografie staat al jarenlang enorm in de belangstelling en de natuur is voor velen het belangrijkste onderwerp voor de lens.  De nieuwste fotoproducten zijn hier live aanwezig om te zien, voelen en te proberen. Ook zijn er presentaties, workshops en excursies.

Van gevorderde fotograaf of filmer tot beginner of pure liefhebber van de natuur. En van jong tot oud, de Veluwse Fotodagen inspireren iedereen die de natuur een warm hart toedraagt. 

Info: veluwsefotodag.nl

www.cameratools.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie