'Zeg het maar, wat is echt?'

Britney Spears in bikini boos op paparazzi: 'ze maken mij dikker op foto's'

Christel de Wolff 781 0
Britney Spears is woedend. De celebrity beschuldigd paparazzi haar foto's in bikini te hebben bewerkt om haar dikker te laten lijken. Dit laat ze weten via Instagram.

Tijdens een recreatief boottochtje werd Britney Spears in bikini op de foto gezet. Op deze foto lijkt ze minder afgetraind dan ze zou willen zien. Ze plaatste dan ook een filmpje op Instagram met de vraag: 'Zie ik er anders uit dan gisteren?'

Britney Spears: 'Paparazzi maakt mij dikker op foto's'

Ze neemt hierbij de positie in dat de foto die de paparazzi van haar maakte gephotoshopt is. 'Mensen zeggen altijd dat celebrity's valsspelen met hun foto's, maar ze stellen nooit vragen bij de bewerkte foto's die pararazzi verkopen!' schrijft Britney Spears boos.  'Deze foto en dit filmpje zijn in dezelfde zeventien uur gemaakt.'

Complottheorie

In het filmpje dat ze als Instagramstory plaatste laat ze haar lichaam zien en vertelt dat ze zo dun is als een naald. 'Zeg het maar, wat is echt?' vraagt ze aan haar volgers. 'Het is een complottheorie waarin ik geinteresseerd ben,' aldus Britney Spears vanaf haar vakantieadres in Miami.

^ de foto die Britney Spears plaatste op instagram. @Britneyspears.

Ophef op Instagramaccount van Britney Spears

Trouwe volgers van Britney Spears reageren positief op haar Instagram bericht. Onder meer wordt er geschreven dat Britney zich niet hoeft te verdedigen en al helemaal niet hoeft te schamen voor hoe ze er uit ziet. 'Je bent geweldig', schrijft een fan.  Toch zijn er ook wat kritische noten op het bericht van Britney Spears. 'Je moet niet verdedigen hoe dun je bent. We hebben juist meer sterren nodig die blij zijn met een normaal lichaam,' wordt er geschreven op de foto van Britney Spears in bikini.

De foto is inmiddels verwijderd van de Instagram van Britney Spears, hoogstwaarschijnlijk vanwege de ophef. Het filmpje heeft echter al lang zijn weg gevonden op het internet. Het filmpje bekijk je hieronder:

Bekijk hier enkele foto's waarover de beroemdheid wél tevreden was: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miami with mi amor @samasghari 🌸👙🛥

Een bericht gedeeld door Britney Spears (@britneyspears) op 11 Jun 2019 om 10:48 (PDT)


Tag: Britney Spears, Britney Spears in Bikini, paparazzi

 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel