4 - 8 juli 2018

Bezoek de afstudeerexpositie van Willem de Kooning Academy en Piet Zwart Instituut

Christel de Wolff 1127 0
De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat er weer een hoop kunstacademiestudenten hun eindexamens hebben afgerond. De resultaten worden getoond in afstudeerexposities waaraan je als fotografieliefhebber je hart kunt ophalen. Zo kun je van 4 tot 8 juli terecht bij de Willem de Kooning Academie in Rotterdam.

Op woensdag 4 juli opent de kunstacademie haar deuren voor een grande opening van de afstudeerexpositie waar maar liefst 400 Willem de Kooning Academie bachelor en Piet Zwart Instituut master studenten aan mee doen. Ze tonen hun werk uit verschillende disciplines van mode- en ruimtelijk ontwerpen tot fotografie, film en grafisch design. De opening is van 17:00 tot 23:00 aan Blaak 10 en Wijnhaven 61 te Rotterdam.

Ben je niet in staat om op woensdagavond langs te komen, maar wil je wel een blik werpen op de creaties van de verse afgestudeerden? Nog tot en met zondag 8 juli is de expositie te bezoeken.

Openingstijden

Openingstijden op donderdag en vrijdag zijn van 11:00 tot 23:00 uur en op zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00. De toegang is gratis. Bekijk het programma hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel