Een kijkje in bouwkundige parels van Berlijn

Berlin Interiors – Thibaud Poirier

Redactie DIGIFO... 2490 0
Berlijn in een uiterst interessante stad voor liefhebbers van architectuur. De stad staat vol met moderne nieuwe gebouwen gecombineerd met oude panden van voor de val van de muur. Thibaud Poirier bezocht de stad en maakte indrukwekkende foto's van de interieurs van gebouwen in deze stad.

Toen Poirier naar Berlijn afreisde, bezocht hij onder andere bouwkundige parels zoals de Krematoriums Baumschulenweg, het Ludwig-Erhard-Haus en de kerk aan de Hohenzollernplatz. Het interieur van deze gebouwen wist hij zeer sterk, en zonder andere bezoekers, vast te leggen.Berlin Interiors – Thibaud PoirierBerlin Interiors – Thibaud PoirierThibaud PoirierBerlin Interiors – Thibaud PoirierBerlin Interiors – Thibaud PoirierBerlin Interiors – Thibaud PoirierBerlin Interiors – Thibaud PoirierLees ook: De moderne architectuur van Lyon

Thibaud Poirier

Thibaud Poirier is een Franse fotograaf die op verschillende plekken over de hele wereld heeft gewoond. Zo heeft hij onder andere wereldsteden als Tokyo, Montreal en Buenos Aires zijn thuis genoemd. Doordat hij in aanraking is geweest met zoveel verschillende culturen, heeft Poirier een liefde en fascinatie ontwikkeld voor architectuur en stedelijke landschappen. Hoewel hij zich tegenwoordig heeft gevestigd in Parijs, reist hij nog de hele wereld over om fascinerende gebouwen op de foto te zetten.

Voor meer informatie over Thibaud Poirier kun je kijken op zijn website

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie