Buiten het boekje

Bekende celebrity fotograaf vraagt model op Instagram om naaktfoto

Siem van Woerkom 2003 0
Beroemde fotograaf Marcus Hyde is ervan beschuldigd een model een gratis fotoshoot aan te bieden in ruil voor naaktfoto's.

Apart verzoek

Beroemd fotograaf Marcus Hyde is ervan beschuldigd een model een gratis fotoshoot aan te bieden in ruil voor naaktfoto's.

Het in Los Angeles gevestigde model Sunnaya deelde screenshots in een insta-story van haar vermeende directe berichten met de man, die ook werkt als de persoonlijke fotograaf van Kim Kardashian, aan wie ze zegt dat ze contact opnam met hem nadat hij een advertentie op zoek naar modellen had geplaatst.

In de berichten zou Hyde haar naar verluidt om een ​​naaktfoto hebben gevraagd, maar ze zei dat ze die niet had. Ze vertelde hem dat ze 'comfortabel was met lingerie en gedeeltelijke naaktheid'.

In ruil daarvoor zei Hyde blijkbaar dat het $2.000 zou kosten. Echter: als ze hem van tevoren naaktfoto's stuurde, zou de shoot gratis zijn.
'Ik moet kijken of je het waard bent.' luidde het antwoord.

Contact via DM

Sunnaya schreef over de eerste screenshot: 'Mannelijke fotografen zijn weer lekker bezig' en over een volgende screenshot schreef ze: 'Ur f – king wack'. Wat net gezegd uit komt op: 'je bent een waardeloos persoon'. Hyde, 33, antwoordde naar verluidt: 'Zoek iemand anders. Ik blijf lekker beroemdheden fotograferen.'

Sunnaya's vrienden en volgers ondersteunden haar door de vermeende uitwisseling online te plaatsen. Naar aanleiding van de berichten heeft Hyde zijn Instagram-account privé gemaakt.

Hyde heeft de talloze verzoeken om commentaar van nieuws sites tot nu toe genegeerd. Hyde, die ook vaak met Ariana Grande werkt, overleefde vorig jaar een bijna fataal auto-ongeluk. Kim en Kanye West doneerden $25.000 aan Hyde om zijn medische kosten te verlichten. Om even aan te tonen met welk publiek hij zich omringt.

afbeelding van Siem van Woerkom

Siem van Woerkom | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Siem