Art Villa Gooi in Hilversum presenteert 'Blue Spring'

Redactie DIGIFOTO Pro 517

Met de lente in het vooruitzicht presenteert Art Villa Gooi in Hilversum van 2 maart tot en met 26 mei 2024 de expositie 'Blue Spring'. De nieuwe kunstgalerie toont een ruime en kleurrijke selectie fotografie, schilderijen, sculpturen, wandobjecten en glaskunst. De inspirerende en veelzijdige kleur blauw speelt een prominente rol. Blauw staat onder meer symbool voor sereniteit, vertrouwen en stabiliteit.

De fascinerende, eigentijdse werken met subtiele blauwe accenten zijn van acht gevestigde kunstenaars: Gert Kist (fotografie), Samira el Bali (abstracte schilderijen), Helene De Smet (abstracte mixed media schilderijen), Harold Aspers (portretschilderijen), Sabine Struycken (keramische sculpturen), Erik Kierkels (bronzen en glazen sculpturen), Yvonne van der Made (mixed media wandobjecten) en Fons Uytdehaag (glaskunst). De expositie wordt verrijkt met imposante, krachtige bronzen sculpturen van Joris Verdonkschot en Lothar Vigelandzoon.

Art Villa Gooi is gevestigd in een monumentale, elegante en centraal gelegen kantoorvilla uit 1903 in media- en architectuurstad Hilversum. De royale, moderne en strak vormgegeven expositieruimtes van de exclusieve galerie vormen een stijlvol decor voor de presentatie van hedendaagse kunst en de organisatie van culturele evenementen.

Kunstfotograaf Gert Kist (1963) is de galeriehouder van Art Villa Gooi. Met een grote passie voor creativiteit en een scherp oog voor detail en esthetiek maakt de beeldend kunstenaar intrigerende en schilderachtige portretten, bloemstillevens en 'New Classics'. Zijn autonoom werk is opgenomen in de collecties van een groot aantal private verzamelaars.

Openingstijden: zondag van 12.00 – 17.00 uur en maandag t/m zaterdag op afspraak.

 

Ook interessant:

Lees hier: Women in Art 2024 volledig geïnspireerd op belangrijke vrouwen uit de kunst

Lees hier: Nachtfotografie: een sterrenspoor

afbeelding van Kasper Knoester

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie