Foto's van Andy Zuidema

Andy Zuidema exposeert foto's Queen, Rolling Stones en meer

Christel de Wolff 1906 0
Soms zien wij initiatieven en projecten van fotografen voorbij komen die ons bekend zijn, fotografen die regelmatig prachtige foto's in onze Lezersgallery uploaden of die we een keer hebben mogen interviewen voor een van onze print edities. Zo ook Andy Zuidema, wiens bijzondere concertbeelden momenteel te zien zijn in Launchcafe Groningen.

Voor velen is het een droom, voor enkelen wordt het werkelijkheid: een grote band fotograferen. Queen bijvoorbeeld, of Rolling Stones, of Ed Sheeran, of alledrie? Andy Zuidema lukte het om deze en nog veel meer grote bands in zijn portfolio op te nemen. In zijn eerste expositie geeft hij de kijker een spectaculair inkijkje in wat er gebeurt op het podium van een grote band. Daarvoor heeft hij veel oog voor emotie en kleur en maakt hij niet alleen close-up beelden maar betrekt hij ook de omgeving in zijn foto's. Zo schieten er laserstralen en vuurpijlen van het podium of daalt er juist confetti neer, een wezenlijk onderdeel van een liveshow. 

Expositie van Andy Zuidema

De expositie is te zien in Launchcafe aan Herestraat 106 te Groningen. Tot en met 14 februari is de expositie dagelijks gratis toegankelijk. 

Wil je meer foto's van Andy Zuidema zien? Bezoek dan zijn websiteLees ook: Fotograaf Andy Zuidema fotografeert Queen

Jouw foto's hier? 

Heb jij ook aan een bijzonder project meegewerkt en wil je dat met ons delen? Aarzel dan niet en upload je foto's in onze Lezersgallery

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel