Word een digitale beeldartiest

Ontdek Photoshop Elements 2019

Remco Stunnenberg 1812 0
Word een digitale beeldartiest! Aan de hand van talloze speelse voorbeelden laat auteur André van Woerkom je in het boek Ontdek Photoshop Elements 2019 zien hoe je dat kan bereiken.

Met Adobe Photoshop Elements 2019 laat je jouw foto's er niet alleen geweldig uitzien, dankzij intelligente fotobewerkingsmogelijkheden zet je ze ook om in verbluffende creaties. Bovendien zijn onoverzichtelijke mappen verleden tijd. Bekijk je beste foto's op basis van kwaliteit, gezichten, onderwerpen en nog veel meer. Je ordent eenvoudig foto's op datum, onderwerp, locaties en personen. Dankzij geautomatiseerde fotobewerking hou je bovendien nog eens meer tijd over om van je dierbare herinneringen te genieten.

Adobe Photoshop Elements 2019: Snel aan de slag

Gesloten ogen open je in een oogwenk en selecties maken is eenvoudiger dan ooit. Daarnaast beschikt Adobe Photoshop Elements 2019 over stapsgewijze hulp bij het toepassen van effecten en creatieve technieken. Photoshop Elements is kortom een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan Adobe Photoshop. Dit kleurrijke boek gaat daar uitgebreid op in, en laat je spelenderwijs ervaren hoe je jouw digitale beeldverzameling beheert, gebruikt, corrigeert, verbetert, bewerkt of vervalst. Aan de hand van talloze speelse voorbeelden laat de auteur je zien hoe je zelf een digitale beeldartiest wordt. En met de voorbeeldbestanden die je kunt downloaden, kun je snel aan de slag.

Prijs: €25,99

Auteur: André van Woerkom

ISBN: 9789463560733

Adobe Photoshop Elements 2019: Verkrijgbaar in de boekhandel en cameraspeciaalzaak

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco