Aankondiging Fotografica beurs in Hilversum

Christel de Wolff 505 0
Het duurt nog eventjes, maar op 10 november 2019, vindt de internationale Fotografica beurs plaats in Hilversum.

 Op 10 november 2019 verandert de Dudok Arena in een fotografica -walhalla. Fotografieliefhebbers en verzamelaars vinden er analoge camera's en objectieven, accessoires en nog veel meer meer.

Fotografica beurs

De internationale Fotografica beurs bevat 500 meter aan tafels Fotografica. Je kunt er terecht voor inkoop, verkoop, ruilen en taxatie van fotografica apparatuur en accessoires. Ook kom je aan je dagelijkse portie inspiratie met de vele foto's, films, boeken en ander moois dat je er vinden kunt. 

Info en tickets

De beurs in Dudok Arena is op 10 november toegankelijk tussen 11:00 en 16:00. Entree tot de beurs kost € 5,-. Leden van de Vereniging Fotografica kunnen niet alleen gratis naar binnen, maar ook al vanaf 9:00. Zo ben je verzekerd van de mooiste vondsten. 

Ben je zelf verzamelaar en wil je een tafel huren op de Fotografica beurs? Mail naar beursorganisatie@fotografica.nl.

 

Vereniging Fotografica

De beurs wordt georganiseerd door Vereniging Fotografica en is gericht op fotografen of cameraverzamelaars, die geïnteresseerd zijn in het nostalgische gevoel van retromodellen. Twee keer per jaar houdt de vereniging een Fotografica beurs. Check de website voor de laatste info.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel