Thuis professionele afdrukken maken

3 populaire Epson fotoprinters

Redactie DIGIFOTO Pro 5578
Een foto komt pas echt tot zijn recht als het mooi en professioneel is afgedrukt. En voor iedereen die niet meer afhankelijk wil zijn van fotowinkels en printshops heeft Epson uitstekende printers voor in huis. CameraNU.nl zet drie populaire Epson-printers op een rij.

Epson
Gewoon thuis printen in fotowinkel-kwaliteit

Vandaag de dag hoef je niet meer naar een fotowinkel of een printshop om een foto af te drukken in professionele kwaliteit. Met de vloeibare inkt van inkjetprinters print je foto's met prachtige, heldere kleuren. De kwaliteit is inmiddels zo goed dat een enkele inktdruppel de precisie heeft van een tennisbal die vanaf een flatgebouw in een emmer valt.

Fotoprinter als veelzijdige specialist

Omdat een fotoprinter gespecialiseerd is in het afdrukken van jouw foto's in de allerhoogste kwaliteit, komt dit het beste tot zijn recht op fotopapier. Dit is verkrijgbaar in allerlei formaten. Daarbij komen nog toevoegingen als wifi, een relatief lage prijs en de mogelijkheid tot scannen en kopiëren. Dit alles maakt een fotoprinter tot een veelzijdige toevoeging voor de fotograaf.

Epson fotoprinters

Epson heeft een aantal hele fraaie fotoprinters in het assortiment. Denk hierbij aan de Expression Photo serie, de Expression Premium serie of de Stylus Pro. En ook de EcoTank mag zeker niet vergeten worden. Hieronder de drie populairste modellen toegelicht.

Epson Expression Premium XP-900 printer

Epson
Deze printer kenmerkt zich door een eenvoudige aansturing, direct afdrukken via smartphone en de mogelijkheid tot printen op A3-formaat. Uiteraard is ook scannen en kopiëren mogelijk en bestanden op een USB-stick of geheugenkaart kunnen direct worden geprint.

Epson Expression Photo XP-960 printer

Epson
Dit is een zeer compacte fotoprinter die desondanks met A3-papier overweg kan. Via de handmatige invoer aan de achterzijde kan speciaal fotopapier worden ingevoerd. De bediening verloopt via een 4.3” touchscreen en de printer beschikt over USB, ethernet en wifi.

Epson EcoTank ET-2650 printer

Epson
Naast prachtige fotoafdrukken is hét onderscheidende kenmerk van deze printer het unieke inkttanksysteem dat navulbaar is. Dat betekent dus dat je nooit meer cartridges hoeft te kopen. De meegeleverde tanks zijn goed voor 6500 fotoprints. Ook deze fotoprinter heeft wifi en kan scannen én kopiëren.

Kortom, Epson heeft heel goede fotoprinters voor iedere fotograaf!  CameraNu

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie