10 tips voor overstappen naar analoog

10 tips voor overstappen naar analoog

Nadja Geskus 4183 0

Analoge fotografie is iets prachtigs. Zeker als je alles zelf ontwikkelt. Maar momenteel zijn er nog maar weinig fotografen die analoog fotograferen. Toch willen sommige fotografen overstappen naar analoog en voor die fotografen zijn een aantal tips opgesteld!

Analoog

Tegenwoordig is het heel makkelijk om foto’s te maken met een digitale camera. Professionals, amateurs, kinderen, in de automatische stand met autofocus kan iedereen een prachtig beeld creëren! Je kunt in een oogwenk duizenden foto’s maken, zonder dat het je een vermogen kost. Maar in het analoge tijdperk was dat heel anders. Daar moest je toch verstand hebben van wat je deed en het ontwikkelen van de rolletjes en het afdrukken kostte toch een hele hoop meer moeite. Toch spreekt het sommige mensen nog wel heel erg aan om analoog te fotograferen!

Overstappen

Hoewel tegenwoordig bijna iedereen met een digitale camera begint, zijn er toch fotografen die willen overstappen naar analoog. Als jij nou een fotograaf bent die die overstap heel graag wil maken, dan heeft The Phoblographer een handige video voor jou gemaakt. Hierin staan tien handige tips voor het overstappen naar analoog!

 

Lees ook: PhotoMemo: speciaal voor de analoog fotograaf

afbeelding van Nadja Geskus

NadjaGeskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanNadja