Tot €200 cashback op een selectie OM-D camera's of een MC-14 teleconverter gratis

Zomercashback en een fantastische aanbiedingen bij Olympus

Christel de Wolff 1243 0
Olympus pakt uit met een fantastische aanbieding voor tele-gebruikers en geeft tot wel € 200,- cashback bij aankoop van geselecteerde OM-D camera's

De zomer komt eraan, de tijd voor avonturiers en ontdekkingsreizigers. Waar je ook bent, aan zee, langs de rivier, in het bos of hoog in de bergen - overal kunnen unieke momenten worden beleefd en vastgelegd. De perfecte uitrusting hiervoor komt van Olympus: compacte en lichte camerasystemen die gemakkelijk in handbagage of wandelrugzakken passen en indruk maken door hun uitzonderlijke robuustheid en professionele beeldkwaliteit. Elke klant die ervoor kiest om vóór 15 juli 2021 een van de geselecteerde OM-D-camera's aan te schaffen, ontvangt een cashbackbonus van maximaal € 200.
Meer informatie is beschikbaar: bonus.olympus.eu

Tot €200 cashback op een selectie OM-D camera's of een MC-14 teleconverter gratis

Als je geïnteresseerd bent in een lange brandpuntsafstand, zal de M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO een bijzonder aantrekkelijke keuze voor je zijn met de speciale aanbieding: vanaf 3 mei ontvangen klanten bij aankoop van deze lens een gratis MC-14 teleconverter , waarmee de brandpuntsafstand met 1,4X wordt verlengd. Alleen bij geselecteerde Olympus partners en in de Olympus online shop, zolang de voorraad strekt.

 

Minder gewicht, meer plezier: Zomercashback op een selectie OM-D camera’s

Meer vrijheid voor de zomer: elke fotograaf die tijdens de actieperiode van 3 mei t/m 15 juli 2021 een OM-D E-M1X, E-M1 Mark III, E-M5 Mark III of een E-M10 Mark IV koopt, kan zich verheugen op een cashback van maximaal €200. Deze dient uiterlijk 31 juli 2021 te worden geclaimd op bonus.olympus.eu. De volgende camera’s nemen deel aan de cashbackactie van Olympus:

OM-D E-M1X (€100 cashback*)

De OM-D E-M1X-camera is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van professionele gebruikers op het gebied van betrouwbaarheid, snelheid, precisie en beeldkwaliteit. De camera onderstreept het potentieel van het Micro Four Thirds sensorformaat en is uitgerust met de nieuwste beeldverwerkingstechnologieën in een robuuste behuizing met een geïntegreerde verticale greep die is ontwikkeld voor maximale betrouwbaarheid onder alle omstandigheden. Met 's werelds beste beeldstabilisatie, een opnieuw ontwikkeld en snel autofocussysteem (AF) en twee TruePic VIII-beeldprocessoren die een razendsnelle respons en handheld High Res Shots mogelijk maken, biedt deze krachtpatser een overtuigende mix van indrukwekkende functies en draagbaarheid. In combinatie met de hoge resolutie M.Zuiko lenzen van Olympus levert deze camera een hoogwaardige beeldkwaliteit vooral op gebieden waar draagbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid absoluut essentieel zijn - zoals wildlife, documentaire- en sportfotografie.

OM-D E-M1 Mark III (€200 cashback*)

De OM-D E-M1 Mark III is een professioneel cameramodel die gebouwd is voor een uitstekende mobiliteit. De OM-D camera beschikt over 's werelds beste beeldstabilisatiesysteem tot 7,5 stop sluitertijdcompensatie, de beeldprocessor TruePic IX, uiterst precieze en snelle autofocusmogelijkheden en diverse unieke opnamefuncties. Met zijn compacte en lichte ontwerp geeft de E-M1 Mark III een nieuwe betekenis aan snel fotograferen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit met hoge resolutie of de opnameprestaties. In combinatie met het uitgebreide assortiment hoogwaardige M.Zuiko-lenzen kent dit systeem vrijwel geen limieten voor fotografen op pro-niveau om hun beeldvisies te verwezenlijken.

OM-D E-M5 Mark III (€150 cashback*)

De OM-D E-M5 Mark III, die tal van de meest geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën van Olympus samenbrengt in een uiterst compacte en lichte behuizing, is ontworpen als de perfecte keuze voor enthousiaste fotografen en semi-professionals. De E-M5 Mark III is uitgerust met een weerbestendige afdichting, een krachtige autofocus, een geavanceerd beeldstabilisatiesysteem en veelzijdige opnamefuncties die fotografen en filmmakers een schitterende beeldkwaliteit en een breed scala aan creatieve mogelijkheden bieden. Zelfs in combinatie met professionele M.Zuiko PRO-lenzen blijft het totale camerasysteem zo klein dat het overal mee naartoe kan worden genomen.

OM-D E-M10 Mark IV (€75 cashback*)

De Olympus OM-D E-M10 Mark IV is de perfecte camera voor mobiele creatievelingen. De compacte en lichte behuizing met verbeterde grip en de krachtige 5-assige beeldstabilisatie maken van deze camera het perfecte gereedschap om elk moment in uitstekende kwaliteit vast te leggen. Een kantelbaar LCD-scherm, perfect voor selfies, en een high-definition elektronische zoeker geven gebruikers de vrijheid om te genieten van hun eigen unieke opnamestijlen. Het delen van beelden is nu eenvoudiger dan ooit dankzij een speciale smartphone-app, die ook nieuwe informatie biedt om de gebruiker authentieke fotografietechnieken bij te brengen.

MC-14 teleconverter gratis

De populaire telezoomlens M.Zuiko Digital ED 40-150mm F2.8 PRO wordt niet alleen gewaardeerd door natuur- en wildlifefotografen, maar zou tot de standaarduitrusting moeten behoren van elke fotograaf die een OM-D gebruikt. Dit komt doordat de lens uiterst compact en licht en snel is, met een constant diafragma van F2.8. De Micro Four Thirds telezoomlens brengt geweldige beeldkwaliteit van de OM-D camera's nog verder naar boven. En voor wie een brandpuntsafstand van meer dan 150mm (300 mm - 35mm equivalent) wil, is er nu de kans op een gratis MC-14 teleconverter. Het enige wat fotografen hoeven te doen is vóór 31 mei 2021 een ED 40-150mm F2.8 PRO aanschaffen, en de MC-14 wordt gratis meegeleverd.

Meer informatie is beschikbaar: bonus.olympus.eu

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel