Xtorm: laad je gear op met zonne-energie

Xtorm: laad je gear op met zonne-energie

Redactie DIGIFO... 676 0
De kans is groot dat je deze zomer het avontuur tegemoet gaat met je camera. Leuk, maar in de vrije natuur zijn stopcontacten om je camera op te laden ver te zoeken. Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, biedt de uitkomst voor een lege batterij tijdens outdoor avonturen. Xtorm zonneladers voorzien mobiele apparaten van energie tijdens kamperen, wandelen, fietsen en andere activiteiten.

De solar producten van Xtorm zijn voorzien van zonnepanelen die zonlicht omzetten in energie die gebruikt kan worden om batterijen van smartphones, GPS, bluetooth speakers, camera’s en andere mobiele apparaten op te laden. Dit is enorm handig tijdens ‘off the grid’ avonturen waarbij een stopcontact ver te zoeken is.  Steeds meer camera’s zijn ook via USB op te laden: denk aan de systeemcamera’s van Sony, Panasonic en Olympus. Dan is het enorm handig om daar het zonlicht voor te kunnen gebruiken.

Draagbaar

Xtorm solar opladers hebben een weldoordacht design waarbij rekening is gehouden met het gebruik ervan tijdens outdoor activiteiten. Zo hebben de opladers een draagbaar design waardoor ze gemakkelijk aan bijvoorbeeld een tent of rugzak bevestigd kunnen worden. Daarnaast zijn sommige opladers voorzien van een IP classificatie die aangeeft dat het product waterdicht en stofdicht is.  Ook zijn de laders voorzien van nieuwste SunPower® technologie en daarmee biedt Xtorm de hoogste solar efficiëntie van de gehele branche.

Xtorm beschikt over een breed assortiment met voor elk avontuur een geschikte zonnelader. Met deze handige gadget blijven mobiele apparaten opgeladen in de wildernis. Bovendien geeft het generen van eigen energie het ultieme gevoel van vrijheid!

Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 52 landen.

 

 

Waar?

Xtorm Solar Chargers en SolarBoosters zijn vanaf €25 beschikbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning.

Info www.xtorm.eu

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie