Xpozer: Laat je foto uitvergroten met maximale exposure

Xpozer: Laat je foto uitvergroten met maximale exposure

Redactie DIGIFO... 11712 0
Hoe presenteer je foto’s op een professionele en stijlvolle manier, zonder detailverlies en gedoe met lijsten of posterplakkers? Xpozer heeft hier een smaakvolle oplossing voor gevonden die nu voor alle fotoliefhebbers beschikbaar is.

Advertorial

Prachtige beelden gemaakt? Hang ze aan de muur! Met een afdruk van Xpozer presenteer je foto's uiterst gedetailleerd met een handig ophang- en wisselsysteem.

Xpozer systeem

Bekroond design

De innovatieve opspantechniek van Xpozer is al meerdere malen bekroond met belangrijke prijzen, zoals de Reddot design award 2011, iF award 2012. Maar ook DIGIFOTO Pro beoordeelde de hoge fotokwaliteit met een 9.

Xpozer spannen

Hoogste fotokwaliteit

Het Xpozer HD fotofolie is speciaal ontwikkeld voor maximale scherpte en bevat dus geen doekstructuur. De afdrukken worden gemaakt met een gekalibreerd proces, hierdoor weet je zeker dat de kleuren overeenkomen met je foto.

Perfecte uitstraling

Het platte Xpozer opspansysteem zit geheel achter de foto en zorgt voor een prachtige slagschaduw om je foto. Deze pure fotopresentatie past daardoor in elk interieur. De matte finish zorgt ervoor dat je geen last hebt van spiegelingen en geeft een echte foto uitstraling.

Wisselfoto

Waarschijnlijk wil jij als fotoliefhebber afwisselen tussen de foto’s die je in je interieur of tijdens een expositie laat zien. Daarom kun je bij Xpozer ook voordelig een Wisselfoto bestellen.

Formaten en prijzen

Alle formaten zijn geschikt voor staande en liggende foto’s.

Xpozer prijzen

Xpozer is onder andere verkrijgbaar bij:

Kamera Express, HEMA, Prénatal, Uitvergroten.nl en Xpozer speciaalzaken.

Tip voor professionals: Xpozer PRO

Ben je commercieel ingesteld en wil je Xpozer producten aan je klanten aanbieden? Wij zijn op zoek naar commercieel ingestelde fotografen, die Xpozer producten goed kunnen verkopen aan hun klanten. Waarbij een tevreden klant, kwaliteit en service voorop staan.

  • Speciale inkoopcondities op Xpozer producten
  • Vermelding op de Xpozer hoofdwebsite
  • Extra producten en diensten
  • Aanmelden: www.xpozer.com/xpozer-pro

Xpozer omgevouwen

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie