Fotofair 2019, hét foto- en video-evenement

Word abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor Fotofair t.w.v. € 30,-

Eefke Burg 2545 0
Heb je altijd al eens een foto willen maken van een model met een slang? Of zijn steampunk groepsfoto’s wat meer voor jou? Tijdens de lustrum editie van de Fotofair 2019 kan je van alles meemaken. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Word dan nu voor slechts €29,75 abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor de Fotofair.

Bekijk hier de actie. 

Bijzondere lustrumeditie Fotofair

Deze lustrumeditie is erg bijzonder en de standhouders zullen daarom ook veel meer en mooier uitpakken als de voorgaande jaren. Er zijn vele demonstraties waar je naar kan kijken. Er zijn veel fotomomenten waarbij je kan fotograferen, die verdeeld zijn over twee velden. Dit jaar zijn er maar liefst 10 die je kan fotograferen, waaronder de super spectaculaire trampoline springers, die vijfmaal per dag een show geven.

Wil je alle informatie rondom FOTOFAIR 2019 inzien? FOTOFAIR 2019 Update

Veel onderwerpen

Verspreid over het terrein worden er lezingen gegeven. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere straatfotografie, fotoreizen, lightroom, natuurfotografie en astrofotografie.

Fotografiewedstrijd met grote prijs

Dit jaar is er ook een fotowedstrijd op de Fotofair waar je een Sony A7 MIII mét de Sony FE 24-105mm (ter waarde van € 3.650,-) kan winnen. Niet verkeerd toch? 

Mis het niet

Als fotograaf of fotografieliefhebber kán je dan ook de Fotofair niet missen. Het fotografiefeest vindt plaats op 25 en 26 mei 2019 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. De voorverkoop is inmiddels in volle gang.

Zorg dat je het niet mist en neem snel een abonnement op DIGIFOTO Pro.

Liever een abonnement op digifoto Starter? Klik dan hier!

Meer informatie

Wil je meer informatie of het het complete programma van Fotofair? Bezoek hier de website.

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke