Fotofair 2018, hét foto- en video-evenement

Word abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor Fotofair

Eefke Burg 1553
DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn mediapartner van de Fotofair 2018, hét foto- en video-evenement in de Benelux. Wil jij hierbij aanwezig zijn? Word dan nu voor slechts €29,75 abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor de Fotofair.

Als fotograaf of fotografieliefhebber mag je Fotofair niet missen. Dit fotografiefeest vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Twee volle dagen helemaal in het teken van fotografie. De voorverkoop is inmiddels in volle gang.

Dit jaar is er ook een fotowedstrijd waar je een Sony A7 MIII mét de Sony FE 24-105mm (ter waarde van € 3.650,-) kan winnen. Niet verkeerd toch? 

Veel onderwerpen

Verspreid over het terrein worden workshops van anderhalf en twee uur gegeven. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere landschap, macro, wildlife, portret, studio, flitstechniek, sport, newborn, bruid, en glamour.

 

Mis het niet

Zorg dat je het niet mist en neem snel een abonnement op DIGIFOTO Pro.

Meer informatie

Wil je meer informatie of het het complete programma van Fotofair? Bezoek hier de website.

afbeelding van Eefke Burg

Eefke Burg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen van Eefke