Koop nieuwe gear met extra korting

Winter Cashbackacties bij CameraNU.nl

Redactie DIGIFO... 1710 0
De dagen worden korter en je dikke jas mag weer uit de kast getrokken worden. De winter is weer in aantocht. Om jou te helpen de lange donkere dagen door te komen, hebben veel camerafabrikanten dit najaar een cashbackactie. CameraNU.nl zet alle nieuwe acties op een rijtje.

 

Fujifilm

In de periode van 15 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 kunt u profiteren van een cashback die tot wel €150,- kan oplopen! Deze actie is geldig voor de geselecteerde producten die op deze pagina vermeld staan: van XF-objectieven tot systeemcamera's. Op de website van Fujifilm kunt u binnen zestig dagen na aankoop uw product registreren om zo het cashback-bedrag te claimen. U hebt hier de originele aankoopbon voor nodig, maar ook een foto van het serienummer dat op de verpakking staat. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de camera of het objectief dat u koopt. Op de Fujifilm site zijn de algemene voorwaarden van de actie in te zien.

Klik op deze link voor meer informatie.Fujifilm Cashbackactie

Nikon Winter cashback actie

Van 14 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 is er een cashback actie voor een aantal geselecteerde Nikon camera's en objectieven! Het cashback-bedrag is afhankelijk van het product dat u koopt, maar kan tot wel €300,- oplopen. Ook is het mogelijk om een camerabody en een lens te combineren voor een eenmalige extra bonus. (Maximaal één body en drie objectieven per klant). Op de officiële website van Nikon kunt u de algemene voorwaarden van de actie bekijken en uw aankoop registreren. Uw aanvraag voor het claimen van de cashback kan uiterlijk 17 februari 2017 worden ingediend.

Klik op deze link voor meer informatie.Nikon Cashbackactie

Sony Cybershot cashback

Op zoek naar een Sony Cybershot compact camera? Koop één van de geselecteerde camera's, die vermeld staan op deze pagina, in de periode van 20 oktober 2016 tot en met 29 januari 2017 en profiteer van de cashback actie! Het cashback-bedrag is afhankelijk van het product dat u koopt en kan tot wel €75,- oplopen. Op de website van Sony dient u uw aankoop uiterlijk vóór 12 februari 2017 te registreren om het bedrag retour te ontvangen op uw rekening. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Klik op deze link voor meer informatie.Sony Cybershot Cashbackactie

Sony E-mount objectievenkortingsactie

In de periode van 20 oktober 2016 tot en met 29 januari 2017 is er een kortingsactie op een aantal geselecteerde Sony E-mount objectieven! Het bedrag is afhankelijk van het product dat u koopt, maar kan tot wel €75,- oplopen. Door de kortingscode in het winkelmandje in te vullen bij het afronden van uw bestelling, gaat de korting er direct van af. De juiste code staat op iedere productpagina vermeld. Op dit overzicht ziet u welke lenzen van Sony er in aanmerking komen voor deze speciale actie.

Klik op deze link voor meer informatie.Sony Objectievenkorting

Olympus Winterbonus

Koop in de periode van 24 oktober 2016 tot en met 15 januari 2017 een E-M10 Mark II, een E-M5 Mark II óf een geselecteerd Olympus objectief en profiteer van de Olympus Winterbonus cashback actie! Alle deelnemende producten staan op deze pagina vermeld. Het cashback-bedrag is afhankelijk van welke camera of lens u koopt en het kan tot wel €100,- oplopen. Op de Olympus website kunt u, uiterlijk vóór 15 februari 2017, het bonus aanvraagformulier invullen om het bedrag retour te ontvangen op uw rekening. Ook zijn de algemene voorwaarden van de actie daar in te zien.

Klik op deze link voor meer informatie.Olympus Cashbackactie

Overige acties bij CameraNU.nl

Los van deze nieuwe cashbackacties zijn er nog veel meer acties die al wat langer lopen, zoals de Canon cashback en de Sennheiser inruilactie. Op de website van CameraNU.nl zijn ze allemaal overzichtelijk te bekijken.CamerNu.nl

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie