Walter van Os wint LaCie d2 Thunderbolt 3

Winnaar fotowedstrijd Wildlife

Redactie DIGIFO... 2645 0
Voor onze fotowedstrijd 'Wildlife' ontvingen we veel, verrassende én prachtige inzendingen. Dat had natuurlijk met het mooie thema te maken. Al speelde de prijs daar vanzelfsprekend ook een belangrijke rol in: de LaCie d2 Thunderbolt 3 (6TB). De winnaar van deze geweldige prijs is Walter van Os.

Dit heeft Walter gewonnen met zijn Wildlife winner

LaCie d2 Thunderbolt 3 (6TB) ter waarde van €349,-

De d2 Thunderbolt™ 3 is de perfecte aanvulling op laptops met een SSD-schijf of alles-in-een-computers en leent zich uitstekend voor professionele creatieve toepassingen die veel bandbreedte vergen. De nieuwe LaCie d2 is uitgerust met Thunderbolt 3- en USB 3.1-snelheden via de USB-C-poort Bovendien is dit het eerste LaCie-product met de Seagate® BarraCuda® Pro HDD, met de beste prestaties en betrouwbaarheid van de gehele branche, en een garantie van vijf jaar, inclusief Rescue Data Recovery Services. Terwijl de LaCie d2 zich bezig houdt met het veilig houden van je bestanden, kun jij je als creatieve professional volledig richten op wat je het beste kunt: dingen maken.

Wildlife winnaar Walter van Os met zijn prijs, de LaCie d2 Thunderbolt 3 (6TB) 

Winnaar Fotowedstrijd Wildlife: Reebok tussen het gerst

Voor onze fotowedstrijd 'Wildlife' ontvingen we als gezegd veel verrassende én prachtige inzendingen. Toch sprong deze 'Reebok tussen het gerst' van Walter van Os (48) uit Apeldoorn er voor ons vrijwel onmiddellijk uit. Met dank aan de prachtige compositie én niet in de laatste plaats door de sublieme scherpte en het dito verloop in deze foto. Een gezond jaloersmakend mooie plaat. Met andere woorden: zo'n Wildlife plaat die je zelf had willen maken.

De winnende Wildlife foto van Walter van Os

Abonnement

In DIGIFOTO Pro 6.2018 die eind december verschijnt lees je hoe en waar Walter zijn Wildlife winner “geschoten” heeft. Wil jij deze uitgave graag op je eigen deurmat ontvangen? Neem dan snel een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: Interview met Frits van Eldik

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie