Dé fototas voor de reizende fotograaf

Voor Think Tank Airport TakeOff v2.0 is geen berg te hoog

Remco Stunnenberg 251 0
Ben je veel onderweg als professioneel fotograaf? Dan heb je ongetwijfeld ervaring met de beperkingen van veel cameratassen. Met de Think Tank Airport TakeOff™ v2.0 behoren deze beperkingen tot het verleden. Voor deze rollertas is geen berg te hoog.

De Think Tank rollertassen kennen geen grenzen als het gaat om waar deze allemaal mee naar toe kunnen worden genomen. Wanneer het terrein te oneffen wordt, zet je gewoon je tas neer en maak je in no-time van de Airport TakeOff V2.0 een comfortabele rugzak. Het formaat is aangepast aan de behoeften van de reizende professionele fotograaf, zodat de Airport TakeOff V2.0 toegestaan is als handbagage op de meeste Amerikaanse binnenlandse en internationale vluchten.

De belangrijkste kenmerken

De Airport TakeOff V2.0 heeft onder andere geïntegreerde rugzakriemen met een comfortabel schouderharnas en achterpaneel met padding. Daarnaast is er voldoende ruimte voor een 400mm f/2.8, twee Full-Frame body's en extra objectieven. In het grote voorvak past een 17 inch laptop en een 10 inch tablet. Een staalkabel en combinatieslot worden standaard meegeleverd. Hiermee sluit je de rits van het hoofdcompartiment af. Speciaal voor deze trolley ontworpen is ook het uitschuifbare handvat. Deze kun je ook volledig wegstoppen in de tas. Met behulp van riemen kun je aan de zijkant een statief bevestigen.

Afsluitbare ruimte

Met de interne verdelers kun je de ruimte van het hoofdcompartiment naar eigen wens indelen. Deze gevoerde dividers bieden tevens bescherming aan jouw waardevolle apparatuur. In de flap aan de voorkant van de Airport TakeOff V2.0 is een met rits afsluitbare ruimte voor persoonlijke spullen als een portemonnee, paspoort of smartphone.

Kenmerken van de Think Tank Airport TakeOff V2.0

- Trolley met geïntegreerde schouderriemen
- Ruimte voor twee DSLR's, objectief en telelens en enkele accessoires
- Meerdere vakken voor accessoires en persoonlijke items
- Uitschuifbare aluminium handvat
- Aparte ruimte voor tablet van 10 inch en laptop van 15 inch
- Voorzien van waterafstotende coating
- Met kabel en combinatieslot
- Handvaten aan drie kanten
- Aluminium handvat en wielen zijn vervangbaar

Adviesprijs: €414,-

Lees ook: De Mindshift Firstlight 40L in de praktijk

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco