Van camerariemen tot grote rugzakken

Video: Wat is de beste manier om je gear mee te nemen - TheCameraStoreTV

Redactie DIGIFO... 1662 0
Er zijn talloze manieren om al je camera's, objectieven en andere gear mee op pad te nemen. Van grote rugzakken tot handige holsters en simpele camerariemen, en allemaal hebben ze voor- en nadelen. In deze lichtvoetige video laat Chris Niccolls van TheCameraStore de voor- en nadelen zien van de verschillende oplossingen.

Er is natuurlijk geen perfecte oplossing die altijd en voor iedereen ideaal is. Sommige fotografen wandelen uren door de bergen met statieven, filters en verschillende objectieven om de zonsopkomst zo speciaal mogelijk vast te leggen en anderen hebben genoeg aan een kleine systeemcamera met één klein objectief. In deze video gaat Chris Niccols van TheCameraStoreTV aan de slag met verschillende manieren om een selectie gear mee te nemen, zoals de meegeleverde camerariem, grote rugzakken en klassieke schoudertassen. Hij bespreekt onder andere gewichtsverdeling, formaat en diefstalgevoeligheid.

Lees ook: Survivallen met camera gear

 

TheCameraStoreTV

TheCameraStoreTV is het YouTube-kanaal van een camerawinkel in Canada die regelmatig leuke video's plaatst om producten te bespreken.

Kijk voor meer video's op het YouTube-kanaal van TheCameraStoreTV.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie