Magnetisch opladen met 25% korting

Vergeet die snoeren! Xtorm lanceert Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh

Redactie 400 0
Ben jij een enthousiast smartphone fotograaf en baal jij er ook zo van dat je iPhone 12, met weliswaar een krachtige accu, zo snel leeg gaat na een paar videoopnames of een dag fotograferen? Xtorm lanceert een revolutionaire power bank. De Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh is in staat om de iPhone 12 magnetisch draadloos op te laden. Perfect voor onderweg dus!
De Xtorm power bank heeft altijd "een klik" met de iPhone 12. Via het magnetische veld klikt de power bank vanzelf aan de iPhone vast en start meteen met laden. Dit nieuwe magnetische laden is volledig compatibel met het draadloos opladen van Apple.

Laad je smartphone tot 1,5 keer op

De 5000 mAh-batterij heeft genoeg kracht om de iPhone minimaal 1,5 keer op te laden! De power bank heeft een fraai eigentijds design. Hij weegt slechts 132 gram (vergelijkbaar met het gewicht van de iPhone zelf) en is daarmee het perfecte reismaatje voor dagelijks woon-werkverkeer, stedentrips, festivals en nog veel meer.

De beste draadloze power bank voor de iPhone 12

Deze power bank van Xtorm is speciaal ontworpen en ontwikkeld om de iPhone 12 zo goed en gemakkelijk voorstelbaar op te laden. En dan wel via het super handige magnetisch draadloos opladen.

Magnetische kracht

Doordat de magneten in deze power bank van Xtorm perfect zijn uitgelijnd met de magneten in de iPhone 12, zorgt hij voor een uiterst perecte oplaadpositie om draadloos op te laden. De magneten zijn stevig genoeg om de power bank op zijn plaats te houden terwijl de iPhone 12 oplaadt en gebruikt wordt.

Universeel en compleet

Behalve magnetisch draadloos opladen van de iPhone 12, is deze power bank ook in staat om andere merken smartphones op te laden via de USB-C uitgang.  De Magnetic Wireless Power Bank 5000 wordt compleet geleverd met USB-C laadkabel.

  • De adviesverkoopprijs van deze power bank bedraagt € 39,95, inclusief twee jaar garantie.

Bestel nu bij Xtorm met 25% korting!

Wil jij met eigen ogen zien hoe prettig je kunt werken met de Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000 of andere Xtorm producten? Dat kan nu extra voordelig met maar liefst 25% op het hele assortiment. Gebruik de code: XtormNEXTGEN

Info: www.xtorm.eu 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie