Fotowedstrijd Winter in zwart-wit

Uitslag Fotowedstrijd: Winter in zwart-wit

Redactie DIGIFO... 2421 0
De winter van 2017/2018 kende een aantal absolute hoogtepunten. Zo viel er een paar keer een fors pak sneeuw. Een droom voor veel fotografen. Dat zagen we ook terug in het aantal inzendingen voor onze fotowedstrijd "Winter in zwart-wit". De uitslag heeft lang op zich laten wachten, maar hierbij dan eindelijk de nummer 1, 2 en 3.

Eerste prijs: Canazei, Jasper van Raaijen 

Dit beeld sprong meteen in het oog door zijn zeer fraaie compositie, de scherpte en de heerlijke ingetogen sfeer. Het lijnenspel, de subtiele schaduwen en de glooiingen in het landschap zijn perfect vastgelegd. Voor ons de absolute nummer 1!

Met deze foto wint Jasper een Lomo’Instant Automat met film

Deze stijlvolle instantcamera van Lomography stelt je in staat op elk feestje en evenement de leukste momenten fysiek vast te leggen. De Lomo'Instant Automat kan perfect belichte foto's maken door de automatische sluiter en biedt vele creatieve mogelijkheden. Zo kan je met de Lomo'Instant heel makkelijk foto's maken met meerdere belichtingen en kan je heel eenvoudig de sfeer van je foto aanpassen door één van de meegeleverde kleurengels voor je objectief te plaatsen. En om er voor te zorgen dat je écht alle kanten op kan krijg je er ook een set voorzetlenzen bij.

Met veel dank aan Lomography voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van €129,- 

Tweede Prijs: Cold Forest, Patrick van Vlaenderen

Om beweging te brengen in een statisch onderwerp als een landschap, kun je ook zelf de camera bewegen. Dat Patrick van Vlaenderen deze techniek beheerst, bewijst hij met dit beeld. Een schoolvoorbeeld van een goed uitgevoerde creatieve benadering van een landschap.

Prijs: Pixum afdruk op aluminium

Je foto printen op papier en inlijsten kan mooi zijn, maar sommige foto’s komen beter uit op een ander materiaal, bijvoorbeeld aluminium. De kleuren, contrasten en tinten komen er extra bijzonder uit te zien op een dergelijke afdruk. Bij Pixum kun je terecht voor zo’n aluminium-afdruk en wij denken dat een winterse foto perfect uitkomt op dit mooie materiaal. Deze tweede prijs is dan ook een afdruk van je mooie winterse foto op aluminium bij Pixum.

Met veel dank aan Pixum voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs

Ter waarde van €100,-

Derde prijs: Pure White, Rob van Thienen

Een mooi verhaal. De eenzame langlaufer in een verstild, subtiel en winters landschap. De compositie doet de rest.

Prijs: Saake-shop.nl Powerpakket Deluxe

Je kunt nooit genoeg power hebben en daarom deze mooie prijs van Saake-shop.nl: een Powerpakket Deluxe met daarin duo USB oplader en een krachtige 8000mAh powerbank. Maar dat niet alleen, ook horen er twee accu’s bij (uiteraard specifiek voor jouw camera-model). Zo heb je altijd en overal genoeg power bij je, zodat je nooit hoeft te stoppen met fotograferen.

Met veel dank aan Saake-shop.nl voor het beschikbaar stellen van deze mooie prijs.

Ter waarde van € 79,-

 

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie