Handige tips voor Nikon DSLR-camera's

Til de kwaliteit van jouw wildlife-beelden naar een hoger niveau

Remco Stunnenberg 806 0
Als fotograaf hoeven we je natuurlijk niet uit te leggen hoe jouw camera werkt. Desalniettemin zijn bepaalde tips altijd handig. Toch? Ben jij gek op het fotograferen van wildlife en fotografeer je met een Nikon DSLR dan vind je in de bijgevoegde video een drietal zeer nuttige tips.

Je bent nooit te oud om te leren en wat je goed doet, kan altijd weer beter. Zo onthult Deens professioneel wildlife-fotograaf Morten Hilmer in slechts drie minuten een drietal instellingen voor Nikon DSLR-camera's die jouw leven als wildlife-fotograaf een stuk vereenvoudigen én, veel belangrijker, de kwaliteit van jouw werk naar een hoger niveau tillen.     

Sneller en efficiënter

De drie aangepaste instellingen die Hilmer bespreekt, stellen je in staat sneller en efficiënter te fotograferen. Ze voorkomen bovendien dat je hét moment mist, de nachtmerrie voor iedere fotograaf.

Aan de slag

Hilmer werkt zelf voornamelijk met de Nikon D5, maar zijn instellingen zijn ook één op één door te voeren op veel andere Nikon DSLR-camera's. Bekijk ze in onderstaande video, maak het je zelf eenvoudiger en til de kwaliteit van jouw beelden naar een hoger niveau.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco