Speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen

Think Tank StoryTeller 8, ideale metgezel voor een dagje er op uit

Remco Stunnenberg 408 0
Think Tank introduceerde recent een nieuwe reeks schoudertassen: de ‘StoryTeller’. Deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen en is geschikt voor zowel DSLR als mirrorless camera's plus objectieven.

De nieuwe Think Tank StoryTeller schoudertassen zijn er in drie verschillende maten: StoryTeller 5, StoryTeller 8 en StoryTeller 10. Wij gingen een dagje op pad met de StoryTeller 8. Deze is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en drie tot vier kleine telezoom of prime-objectieven.

Ruimte genoeg

Daarnaast biedt deze StoryTeller ruimte aan een 8 inch tablet. Ook was er nog ruimte genoeg voor een kladblok, een portemonnee, een smartphone inclusief oplader en een brillenkoker. Kortom, een ideale metgezel voor een dagje op pad. Niet in de laatste plaats doordat deze schoudertas zeer handzaam en praktisch is met afmetingen van 30 x 21 x 16 cm en een gewicht van slechts 600 gram.

Bescherming

De gevoerde StoryTeller heeft een DWR-gecoate 600D-polyester buitenkant, met polyurethaanbekleding aan de onderkant, ter bescherming tegen de elementen. De 200D polyester schuimverdelers houden je apparatuur veilig. De tas is ook voorzien van een verstelbare, gevoerde schouderriem. De meegeleverde, afgedichte regenhoes is opgeborgen in de voorzak. Daar hoefden we gelukkig geen gebruik van te maken.

Meer over deze nieuwe lijn van Think Tank lees je hier.  

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco