‘StoryTeller’, speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen

Think Tank introduceert nieuwe reeks schoudertassen

Remco Stunnenberg 783 0
Think Tank introduceert een nieuwe reeks schoudertassen: de ‘StoryTeller’. Deze nieuwe lijn is speciaal ontworpen voor een brede groep fotografen en is geschikt voor zowel DSLR als mirrorless camera's plus objectieven. Think Tank maakte naar eigen zeggen alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Deze zorgen ervoor dat jouw spullen voor een aantrekkelijke prijs beschermd blijven.

De nieuwe Think Tank StoryTeller schoudertassen zijn er in drie verschillende maten: StoryTeller 5, StoryTeller 8 en StoryTeller 10.

StoryTeller 5

De Think Tank StoryTeller 5 is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en twee tot drie kleine telezoom of prime-objectieven. De StoryTeller 5 is zeer compact en praktisch met afmetingen van 24 x 20 x 16 cm en een gewicht van slechts 500 gram.

StoryTeller 8

De Think Tank StoryTeller 8 is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en 3-4 kleine telezoom of prime-objectieven. plus een 8 inch tablet. De StoryTeller 8 is zeer handzaam en praktisch met afmetingen van 30 x 21 x 16 cm een gewicht van slechts 600 gram.

StoryTeller 10

De Think Tank StoryTeller 10 tenslotte is groot genoeg voor een DSLR of Mirrorless camera en 2-4 standaard teleobjectieven plus een 10 inch tablet. De StoryTeller 10 is de grootste van de StoryTeller serie, maar nog steeds perfect als  schoudertas te gebruiken gezien de afmetingen van  30,5 x 26 x 16 cm en een gewicht van slechts 700 gram.

Beschikbaarheid en prijs

De Think Tank StoryTeller 5, 8 en 10 zijn vanaf eind maart verkrijgbaar via de bekende online en offline fotoretailers in de Benelux. De adviesverkooprijzen inclusief B.T.W. bedragen respectievelijk € 69,99, € 79,99 en € 89,99.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco