Think Tank komt met Lily Deanne voor vrouwen

Think Tank komt met Lily Deanne voor vrouwen

Redactie DIGIFO... 1226 0
Think Tank lanceert haar eerste cameratas voor vrouwen. De Lily Deanne schoudertas is beschikbaar in drie verschillende formaten. De tassen zijn ontworpen om makkelijk de zwaardere bodies (zoals een Canon 5D Mark III of Nikon D800) en objectieven te ondersteunen, en zijn dan ook gericht op professionele fotografen.

Door: Maarten Jacobi

De Think Tank Lily Deanne komt in drie uitvoeringen, elk gemaakt van leer en voorzien van een water-afwerende coating. Ook beschikken de tassen over een metalen en magnetische sluiting en een ritssluiting.

Een samenwerking tussen ontwerper en fotografe   

De naam Lily Deanne komt van de twee ontwerpers, Lily Fisher en Deanne Fitzmaurice. Fitzmaurice is zelf een prijswinnende fotografe, die vanuit haar vakgebied veel input heeft gegeven aan het ontwerp. Ook zou de cameratas zijn ontworpen met feedback van professionele (vrouwelijke) fotografen uit het vak.

Uitvoeringen

De schoudertas is in verschillende uitvoeringen beschikbaar: de Lucido, Mezzo en Tutto. De Lucido heeft volgens Think Tank de mogelijkheid om een standaard dslr met een tot drie objectieven en accessoires te dragen. In de iets grotere Mezzo-uitvoering past een standaard dslr met een redelijk zoom-objectief en twee of drie extra objectieven.

Tot slot biedt de grote Tutto-uitvoering plaats voor een dslr met zoom-objectief, die ruimte overlaat voor twee tot vijf extra objectieven en twee flitsers. Ook is er in de tassen ruimte overgelaten om een tablet of laptop op te kunnen bergen.

Prijs en beschikbaarheid

De Think Tank Lily Deanne-serie is voorlopig alleen in de VS beschikbaar, wel hangen er prijskaartjes aan de cameratassen; de Lucido kost 199,75 dollar, de Mezzo 249,75 dollar en de Tutto 299,75 dollar. De tassen zijn beschikbaar in twee kleuren: Licorice-zwart of Chestnut-bruin.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie